7. Koordinasyon Toplantısı Çorlu’da yapıldı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Koordinasyon ve Değerlendirme toplantılarının 7’ncisi Çorlu’da yapıldı.

Çorlu 11.12.2012 18:46:00 0
7. Koordinasyon Toplantısı Çorlu’da yapıldı
7. TOPLANTI YAPILDI
Çorlu Divan Hotel toplantı salonunda Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ilçe emniyet müdürleri ve şube müdürleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Çorlu hakkında bilgiler sundu.
 

DEĞERLENDİRME YAPIYORUZ

Toplantıda konuşan Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz da bu toplantıya şube müdürleri ve ilçe emniyet müdürlerinin katıldığını ifade ederek “Aynı zamanda bu toplantılarımızda günlük, aylık, bazen de yıllık değerlendirmeleri görüşüyoruz. Buradaki görüşmelerde aynı zamanda arkadaşlarımızın performanslarını nasıl daha ileriye daha iyiye çıkartabiliriz bunları konuşuyoruz. Toplantılarımız devam edecektir. Toplantıların faydalarının olduğunu görüşüyoruz. Bugün çocuk şube müdürlüğümüz bizlere çocuk suçları hakkında bilgiler verecek” şeklinde konuştu.
 

ÇALIŞMALARIMIZI VATANDAŞA DUYURUYOR

Emniyetin yaptığı başarılı çalışmaları vatandaşa ulaştırmada aracı olarak basının büyük payı olduğunu söyleyen Yılmaz, “Bizim yaptığımız çalışmaları halk yansıtmada basınımızın gerçekten büyük payı vardır. Bunun içinde arkadaşlarımızın yapmış olduğu çalışmaları basın mensupları yaptıkları güzel haberler ile vatandaşa duyuruyor” diyerek basın mensuplarına da teşekkür etti. Konuşmaların ardından Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz tarafından Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardığı’na plaket verilirken, toplantı basına kapalı devam etti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10