Sağlam’dan ilkokula öğretmenler odası

Tepe İlkokulu’na Bayramoğlu Pastaneleri Sahibi Murat Sağlam tarafından yaptırılan öğretmenler odasının açılışı Sağlam’ın katılımı ile dün saat 10.00’da gerçekleştirildi.

Çerkezköy 11.12.2012 19:10:00 0
Sağlam’dan ilkokula öğretmenler odası
EKSİKLER GİDERİLİYOR
Tepe İlköğretim Okulu Müdürü Fahrettin Karaman ve Okul Aile Birliği Başkanı Naz Erdoğan katkılarından dolayı Sağlam’a teşekkür plaketi sunarken açılışta konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Naz Erdoğan, hayırseverlerin eğitime verdikleri desteğin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Okulun bu yıl eğitim öğretime başlamasına rağmen hayırsever vatandaşların katkıları ile eksiklerin giderildiğini ifade eden Erdoğan, katkılarından dolayı Sağlam’a teşekkür etti.
 

ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLUYORUZ

Kendisinin de eğitimci bir aileden geldiğini, eşinin ve kız kardeşinin öğretmenlik yaptığını ifade eden Murat Sağlam da, “Gönül ister ki bütün okullara yardım yapalım. Eğitim camiasından olduğum için okullara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi. Sağlam Tepe İlköğretim Okulu’na kazandırılan öğretmenler odasının herkese hayırlı olmasını temenni etti.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Tepe İlkokulu Müdürü Fahrettin Karaman “2012-2013 Eğitim ve Öğretim sezonunda eğitime açılan okulumuzun öğretmenler odasının eksikleri bulunuyordu. Kendisine okulumuzun eksiklerini belirtmemiz üzerine kısa bir süre içinde öğretmenler odamıza dolap, koltuk takımı, perde, masa, televizyon alarak odamızı baştan aşağı yaptı” diyerek Murat Sağlam’a teşekkür etti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10