Ordu, Ertem’i Twitter’da da buldu

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in, ‘Sosyal Medya’ aracılığı ile yaptığı açıklamalar üzerine son basın aÃ

Çerkezköy 11.12.2012 19:55:00 0
Ordu, Ertem’i Twitter’da da buldu
TWEET’LEMEYE BAŞLADI
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e belediyenin icralık dosyaları konusunda yüklendiği son basın toplantısında ‘Twitter’ hesabı açacağını söyleyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, ilk Tweet’ini önceki gün attı. ‘Twitter hesabımız Çerkezköy’e hayırlı olsun’ Tweet’inin ardından dün de durumunu güncelleyen Mustafa Ordu, bu kez ‘Emanet yönetmek herkese verilmez ehline verilir’ şeklinde bir ‘Tweet’ paylaştı.
 

DEDİĞİNİ YAPTI

Son basın toplantısında Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in Twitter’dan yaptığı yorumlar hakkında ‘Benim olmadığım yerlerde dolaşıyor’ ifadelerini kullanan Mustafa Ordu, kendisinin de Twitter hesabı açacağını belirterek, “Bakalım o zaman nereye kaçacak?” ifadelerini kullanmıştı. Ordu dediğini yaptı ve önceki gün itibari ile Twitter’dan hesap açarak aktifleştirdi.
 

MHP’Yİ TAKİP EDİYOR

Önceki gün aktifleştirdiği Twitter hesabı ile daha çok MHP camiasını takip etmeye çalıştığı gözlenen Mustafa Ordu’nun takip listesinin neredeyse tamamı MHP’li isimlerden oluşuyor. Ordu, Twitter hesabından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Milletvekilleri Oktay Vural, Sinan Oğan, Semih Yalçın, Meral Akşener, Mehmet Şandır gibi isimleri yakından takip etmeye çalışıyor.
 

TARTIŞMALAR TWİTTER’DAN MI DEVAM EDECEK?

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in ardından MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu’nun da Twitter hesabı açması, “ikili arasındaki tartışmalar bundan sonra Twitter’da mı devam edecek” sorusunu akıllara getirdi. 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10