Çerkezköy derbisini ÇTSO Lisesi kazandı

Tekirdağ Genç Erkekler İl Birinciliği müsabakasında ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ile Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı finale kalmak için karşı kar

12.12.2012 19:45:00 0
Çerkezköy derbisini ÇTSO Lisesi kazandı

 Çerkezköy Haber -  ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı il birinciliği yarı final karşılaşmasında Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı’nı 25 sayı farkla mağlup etti.

 

MAÇ ÇARŞAMBA GÜNÜ OYNANDI

ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ile Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı karşı karşıya geldi.Bu zorlu karşılaşmayı Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, okul müdürleri ile çok sayıda öğrenci izledi. Kapalı Spor Salonu’nda saat 10.30’da oynanan karşılaşmaya ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı Tolga, Görkem, Şahin, Oğuz, Bahadır, Yusuf Can, Fatih, Atacan, Onur, Fatih Sözkan, Berkay ve Emre kadrosu ile çıkarken, Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ise Soner, Eren, Emre, Süleyman, Ogün, Semih, Tunahan , Şafak, Çoşkun, Eray, İbrahim, Özcan kadrosu ile çıktı.
 

ÇTSO ETKİLİ OLDU

Karşılaşmaya her iki takım da karşılıklı buldukları sayılarla başlarken, ilk dakikalarda birbirlerine üstünlük kurmakta zorlandılar. Maçın 5.dakikasından sonra ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı üst üste bulduğu sayılarla üstünlüğü eline aldı. Hücumda organize olamayan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ise devrenin ilerleyen bölümlerinde arka arkaya sayılar bularak skoru eşitledi. Ancak ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmanın ilk periyodunu 11-10’luk üstünlük ile tamamladı.
 

ÇTSO LİSESİ FARKI AÇTI

İkinci periyoda hızlı başlayan ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı pota altında ve dışarıdan sayılar bularak aradaki sayı farkını açmasını bildi. İkinci periyodun ilerleyen bölümlerinde Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı hücumda çok sayıda top kaybı yaptı. Rakibinin top kayıplarını iyi değerlendiren ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı üst üste bulduğu sayılarla skor farkını açtı. Oğuz ile sayı bulan ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı periyodun bitmesine on saniye kala farkı 15 sayıya kadar çıkarttı. Periyodun bitmesine iki saniye kala topu kapan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı Ogün ile sayı bularak skoru 30-17’ye getirdi. Karşılaşmanın ilk devresi de bu sonuçla tamamlandı.
 

HALİT NARİN ETKİLİ OLAMADI

Müsabakanın üçüncü periyodunda da Halit Narin Teknik ve Endüstiri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı etkinliği kaybetti. Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı hızlı çıktığı hücumlarda Oğuz, Görken ve Bahadır üçlüsü ile üst üste sayılar bularak farkı 20 sayıya kadar çıkarttı. Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı hızlı hücumlarla rakibine karşılık verse de sonuca gidemedi. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı aradaki sayı farkını açmasını bildi.
 

25 SAYI FARKLA KAZANDI

Karşılaşmanın son periyodunda da çekişme yaşanmadı. ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı farkı korumaya çalışırken, Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı farkı kapatma mücadelesi verdi. Bu periyotta alan savunmasında sorunlar yaşayan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı kolay sayı şansı bulamadı. Farkı açmayı sürdüren ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı son dakikalarda oyunda hakimiyeti elinde tutmasını bildi. Farkın vermiş olduğu rahatlıkla maçlarda şans bulamayan oyuncularına yer veren ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmadan 63-38 üstünlükle ayrılarak finale yükseldi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10