Saray MYO’da kültür ve sanat günü

Namık Kemal Üniversitesi Saray Yüksekokulu tarafından 10–11 Aralık tarihinde Saray Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde program düzenlendi. .

Saray 13.12.2012 19:46:00 0
Saray MYO’da kültür ve sanat günü
DANS GÖSTERİLERİ İLGİYLE İZLENDİ
Etkinlik kapsamında; 10 – 11 Aralık tarihlerinde NKÜ Rektörlüğü tarafından gönderilen “Odyrs Kralları” resimleri ile “II. Abdülhamit Dönemi Tekirdağ Fotoğrafları” sergisi Saray Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde 2 gün süreyle ziyarete açılırken, NKÜ Gümüş Ayaklar Halk Dansları Topluluğu ile Yüksekokul Müzik Grubunun gösteri ve dinletisi de Saray halkı tarafından beğeniyle izlendi.
 

ÜNİVERSİTELER YÖRELERİNE KATKI SAĞLAR

 Programda konuşan Saray Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. S. Ahmet Menteş, üniversitelerin Akademik ve Bilimsel çalışmalar yanında içinde bulunduğu yöreye de kültürel anlamda katkı sağladıklarını ifade ederek “Biz de böyle bir etkinlik düzenleyerek içinde yaşamakta olduğumuz ilçemize görevimizi yapmaya çalıştık” diye konuştu. Saray Kaymakamı Hüseyin Öner de Saray’da bu etkinliğin düzenlenmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti.
 

HALK DANSI SUNDULAR

Program; NKÜ Tanıtım filmi izlenildikten sonra, Gümüş Ayaklar Halk Dansları Topluluğu ve Saray Meslek Yüksekokulu Müzik Topluluğunun gösteri ve dinletileriyle sona ererken, programa Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Belediye Başkan Yardımcısı Dilaver Perçin ile kurum amirleri, öğretim görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10