İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bakanlık görevlendirmesi

MEB tarafından 81 ilde 31 Aralık tarihine kadar bakanlık teşkilatında görev yapan 13 birimin eş değeri illerde de bölümlere ayrılarak uygulanmaya başlandı.

Tekirdağ 13.12.2012 21:05:00 0
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bakanlık görevlendirmesi
GÖREVLENDİRMELER YAPILDI
Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Müdür yardımcısı olarak görev yapan Sadi Esenkal Hukuk Hizmetleri ve İnsan Kaynakları hizmetlerinden sorumlu oldu. İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Hasan Basri Kuzu ise bilgi işlem ve eğitim teknolojileri hizmetleri, destek hizmetleri, inşaat ve emlak hizmetlerinden sorumlu oldu. İl Milli eğitim müdür yardımcısı Muammer Okumuş da mesleki ve teknik eğitim hizmetleri ile özel öğretim kurumlar hizmetlerinden sorumlu oldu. İl Milli eğitim Şube Müdürü Adil Özer, Din Öğretimi hizmetleri ve hayat boyu öğrenme hizmetlerinden sorumlu oldu.
 

10 KADRO İÇİN ATAMA BEKLİYORUZ

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Boran da ortaöğretim hizmetleri, özel eğitim ve rehberlik hizmetleri ile strateji geliştirme hizmetleri bölümlerinden sorumlu oldu. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Demiröz de Temel eğitim Hizmetleri ile görevlendirildi. Görevlendirmelerle ilgili açıklama yapan Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, büyüyen ve gelişen Tekirdağ’da Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gerektiği şekilde çalışmalar yaptıklarını belirterek “Bu çalışmalar içinde bakanlık teşkilatının 13 ayrı bölüm olarak görev yapan birimlerini ayrı ayrı görevlendirerek, daha iyi sonuç almak için gayret gösteriyoruz. Yeni görev dağılımında 3 şube müdürlüğü kadromuza 10 kadro için atama bekliyoruz” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10