Sitespor’da hedef üç puan

Lig’de dördüncü hafta karşılaşmasında güçlü rakibi Velimeşe Belediyespor deplasmanından bir puan ile dönerek ligdeki ilk puanını alan Sitespor beşinci hafta karşılaşmasında Ulaş Belediyesp

14.12.2012 20:42:00 0
Sitespor’da hedef üç puan

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Lig 5.hafta karşılaşmasında Sitespor deplasmanda Ulaş Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

VELİMEŞE İLE BERABERE KALDI

Ligde oynadığı üç karşılaşmayı kaybeden Sitespor bir önceki hafta ligin şampiyonluk ekiplerinden Velimeşe Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk dakikalarda bulduğu golle öne geçen Sitespor kalan dakikalarda rakibinin arka arkaya gelen gollerine engel olamamıştı. Son dakikalarda çok iyi bir oyun ortaya koyan Sitespor beraberlik golünü bulmasını bildi. Rakibi ile 2-2 berabere kalan Sitespor ligdeki ilk puanını almayı da başarmıştı.
 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Velimeşe Belediyespor karşılaşmasının ardından hafta için yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdüren Sitespor Cuma günü yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Ulaş Belediyespor ise bir önceki hafta deplasmanda Marmaracıkspor ile karşı karşıya gelmiş müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada rakibi karşısında iki gol bulan Ulaş Belediyespor karşılaşmadan üç puan ile ayrılmasını bilmişti.
 

 “PUAN KAYIPLARINI UNUTTURMAK İSTİYORUZ”

Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Ulaş Belediyespor karşısında önemli bir maça çıkacaklarını belirterek” Ligde iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen şansız yenilgiler alıyoruz. Geçen hafta Velimeşe Belediyespor karşısında bulduğumuz pozisyonları değerlendirseydik maçı çok rahat kazanırdık. Bu hafta deplasmanda konuk olacağımız Ulaş Belediyespor’u mağlup ederek taraftarımıza puan kayıplarını unutturmak istiyoruz. Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçecek bir karşılaşma olmasını diliyorum’’ dedi.
 

MAÇ ÇORLU’DA OYNANACAK

Sitespor ile Ulaş Belediyespor ligin beşinci hafta karşılaşmasında Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak karşılaşma saat 12.00’de başlayacak.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10