Paşa Vakıflar Güvenspor ile karşı karşıya gelecek.

Kapaklıspor karşısında aldığı farklı mağlubiyet ile kötü gidişe dur diyemeyen Trexta Fevzipaşaspor,11.hafta karşılaşmasında Vakıflar Güvenspor ile karşı karşıya gelecek. Ahmet Taner KÄ?

14.12.2012 20:42:00 0
Paşa Vakıflar Güvenspor ile karşı karşıya gelecek.

 Çerkezköy Haber - Trexta Fevzipaşaspor, Vakıflar Güvenspor karşısında galibiyet arayacak.

 

İLK DEVREYİ 6 PUANLA TAMAMLADI

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele veren temsilcilerimizden Trexta Fevzipaşaspor ligin ilk devresini 6 puanla dördüncü sırada tamamladı. Trexta Fevzipaşaspor ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında Kapaklıspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyamayan Trexta Fevzipaşaspor kalesinde arka arkaya goller gördü. En az bir gol için ataklar geliştiren Trexta Fevzipaşaspor rakibinin iki golünü daha kalesinde görerek karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrılmıştı.
 

VAKIFLAR GÜVENSPOR İSE 14 PUANDA

Trexta Fevzipaşaspor haftaya 6 puanla yedinci sırada girdi. Lig’in orta sıralarında yer alan Marmara Ereğlisispor ise ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında Saray Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında karşılaşmada öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Vakıflar Güvenspor karşılaşmadan bir puan ile ayrılmıştı. Vakıflar Güvenspor haftaya 14 puanla altıncı sırada girdi.
 

MAÇ ÇORLU’DA OYNANACAK

Trexta Fevzipaşaspor ile Vakıflar Güvenspor Ahmet Taner Kışlalı Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10