Çerkezköy’de ses getireceğiz

HEPAR Çerkezköy İlçe Teşkilatı önceki akşam saat 18.00’da teşkilat binasında toplantı düzenledi. Yönetim Kurulu üyelerinin belirlendiği toplantıda teşkilat olarak gerçekleştirilecek faaliyetler

Çerkezköy 18.12.2012 00:10:00 0
Çerkezköy’de ses getireceğiz

 Çerkezköy Haber - Yerel seçimler öncesi yeniden teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Hak ve Eşitlik Partisi’nin (HEPAR) Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini sürdürmekte olan Muzaffer Adak, parti olarak vaat değil, daima söz verdiklerini dile getirdi.

 

DOĞRU LİDERİ BEKLEDİK

2008 yılında kurulan Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR), yerel seçimler için kolları sıvadı. Ülke genelinde il ve ilçelerde yeniden teşkilatlanan HEPAR, seçimlerden başarıyla çıkmayı hedefliyor. Yeniden teşkilatlanan HEPAR’da, Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini Muzaffer Adak’ın devam ettirmesine karar verildi. Bugüne kadar doğru zamanda ve doğru liderin arkasında siyasete girmeyi beklediklerini söyleyen Adak, Osman Pamukoğlu’nun liderliğinde HEPAR ile yola çıktıklarını ifade etti.
 

ÜYE SAYIMIZ ARTIYOR

Çerkezköy’ün, Trakya’nın en kalabalık ilçelerinden biri konumunda olduğunu ve çok önemli bir bölge olma özelliği taşıdığını söyleyen Muzaffer Adak, “Düzenlenen her türlü etkinliğe ilçe teşkilatı olarak katılmaya özen gösteriyoruz. Bizim öncelikli hedefimiz, yerel seçimlerin hazırlıklarını tamamlayarak, başarılı bir sonuca varmak istiyoruz. Bununla ilgili ekiplerimizi de oluşturuyoruz. Her geçen gün stant ve diğer çalışmalarımızla üye sayımız artıyor. HEPAR’ın Çerkezköy’de ses getireceğine inanıyorum. Çünkü insanların tepkisi, ilgiyle yaklaşımı bize bunu hissettiriyor” dedi.
 

YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ

Üye sayılarının her geçen gün arttığını söyleyen Muzaffer Adak, kısa sürede yaklaşık 200 üye sayısına ulaştıklarını belirtti. Muzaffer Adak yeniden İlçe Başkanlığı’na seçilirken, HEPAR Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Erkan Er, Fatih Demirci, Volkan Arslan, Nurdan Kıran ve Özkan Koçer seçildi.
 

BİZ SİYASETÇİ DEĞİLİZ

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu’nun siyasetçi değil, bir devlet adamı olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Muzaffer Adak, “Biz, siyasetçi mantığıyla hareket etmiyoruz. Biz, sadece günü kurtarma peşinde olan değil, gelecek nesilleri de düşünerek hareket eden bir partiyiz. İnsanların sıkıntılarını öğrenmek ve çözmek istiyoruz. Biz bir sorun varsa onu söyler, çözümünü belirtir ve gereğini de yaparız. Biz siyasetçi değiliz. Siyaset yapmaktan öte halkın, ülkenin menfaatini düşünen, bu ülkede halk daha güzel, daha güvenli nasıl yaşayabilir, bunu düşünen bir partiyiz. Atatürk’ün, kurduğu Laik Cumhuriyet’in getirdiği değerlere sahip çıkma bilincini taşıyan neferleriyiz” şeklinde konuştu.
 

DİĞERLERİYLE KARIŞTIRILMAK İSTEMİYORUZ

Diğer siyasetçilerle karıştırılmak istemediklerini söyleyen Muzaffer Adak, “Biz, kesinlikle vaat etmiyoruz. Biz söz veriyoruz. İktidara geldiğimizde parti tüzüğümüzde ne varsa onu yapacağımızın sözünü veriyoruz. Bunu yapacak gücümüz de enerjimiz de var. Genel başkanımızın da dediği gibi, biz siyasetçiye halkın önünde düğme ilikleteceğiz. Yani artık halk değil, siyasetçi halkın önünde saygı gösterecek” diye konuştu.
 

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10