Müzikhol kül oldu

Yoldan geçen oğlunun haber vermesi üzerine Buluş Müzikhol isimli işletmesine giden işletme sahibi Sadık Dönmez, işyerinin tamamen yanmış olduğunu gördü.

Çerkezköy 18.12.2012 21:54:00 0
Müzikhol kül oldu
KIRIK CAMLARINDAN ANLAŞILMIŞ
Veliköy çıkışında bulunan Buluş Müzikhol isimli işletme, sahibi tarafından yanmış olarak bulundu. Yangın, işletme sahibi Sadık Dönmez’in sabahleyin yoldan geçen oğlunun müzikholün camlarının kırılmış olduğunu haber vermesi sonucunda olay yerine gitmesi ile anlaşıldı. İçindeki malzeme ile birlikte işyerinin tamamen yanmış olduğunu gören Dönmez gerekli mercilere durumu bildirdi. Yapılan araştırmalara göre işyerinin üç gün önce yanmış olabileceği tahmin ediliyor. 
 

NUMUNELER ALINDI

Jandarma olay yeri inceleme ekipleri tarafından yangının ne zaman ve neden dolayı başladığına dair araştırmalar sürüyor. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından alınan numunelerin incelenmesinden sonra, yangının çıkış nedeni ve ne zaman yaşandığına dair bilgiler netlik kazanacak.
 

NASIL YANDIĞI ARAŞTIRILIYOR

Buluş Müzikhol sahibi Dönmez “Yaklaşık iki ay evvel kiradayken devraldığım iş yerinin boş halde yanmış olmasına bir mana veremedim. Yangının ne zaman başlayıp, ne zaman söndüğüne dairde herhangi bir bilgiye sahip değiliz” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10