Kent Konseyleri toplantısı İzmir’de yapıldı

Kent Konseyleri Türkiye Platformu toplantısı İzmir'in Aliağa İlçesi'nde yapılırken, toplantıya Tekirdağ Kent Konseyi de katıldı.

19.12.2012 23:06:00 0
Kent Konseyleri toplantısı İzmir’de yapıldı
DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU
Ankara Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Başkan Yardımcısı Uğur Eren, Petkim Genel Müdürü Hayati Öztürk'ün yanı sıra Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ve kent konseyi temsilcilerinin katıldığı toplantı Petkim Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Divan heyerinin oluşturulması ile başlayan toplantıda, Divan heyetine Silivri Kent Konseyi Başkanı Kadir Varan, Burhaniye Kent Konseyi Başkanı Necmi Şener ve ev sahibi Aliağa Kent Konseyi Başkanı Yakup Öztürk seçildi.
 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Kent Konseyi heyetleri birbirleri ile fikir ve proje alış verişinde bulunma imkanı bulurken, Eskişehir eski Kent Konseyi Başkanı CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Büyükşehir Yasası hakkında bir sunum yaptı. Toplantıda platform toplantısına destek veren ev sahibi Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz'a toplantı divan üyesi Silivri Kent Konseyi Başkanı Kadir Varan tarafından plaket takdim edilirken, CHP Milletvekili Kazım Kurt'a da divan tarafından plaket takdim edildi. Gelecek dönem platform toplantısının Balıkesir'in Burhaniye Kent Konseyinin ev sahipliğinde yapılması kararlaştırıldı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10