Tekirdağ Belediyesi Proje Festivali’nde

Türk Ulusal Ajansı tarafından organize edilen Bölgesel Avrupa Proje Festivali, Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış'ın himayelerinde İstanbul Portex’te gerçekleştirildi. Proje Festivaline T

Tekirdağ 19.12.2012 23:07:00 0
Tekirdağ Belediyesi Proje Festivali’nde
40 PROJE YER ALDI
Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı'na bağlı Türk Ulusal Ajansı tarafından organize edilen Marmara Bölgesi'nde Hayatboyu Öğrenme ve Gençlik Programı kapsamında proje uygulamalarının sergilendiği İstanbul Bölgesel Proje Fuarında İstanbul, Edirne, Sakarya, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli illerinden 40 proje ve yaklaşık bin kişi, Marmara Bölgesi'nden gelen çeşitli potansiyel proje ilgilileri ve halk ile buluştu.
 

KATILIMCILARA BELGE VERİLDİ

İstanbul Baltalimanı'nda gerçekleştirilen ve Merkez Başkanı Musa Ceylan'ın konuşması ile başlayan fuarda Edirne Mustafa Necati İlkokulu öğrencilerinin ritim gösterisi de katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı. Günün ilerleyen saatlerinde AB Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış'ın da katıldığı ve konuşma yaptığı bölgesel proje fuarında katılan herkese ve ritim gösterileri yapan tüm öğrencilere sahnede başarı belgesi takdim edildi. 40 proje sahibi kurum ve kuruluşu stantlarında ziyaret eden AB Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, tüm katılımcılara belgelerini verdi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10