1.Amatör’de 10.hafta tamamlandı

1.Amatör Küme A ve B Grubu ikinci hafta karşılaşmaları sonucunda A Grubu’nda Çerkezmüsellimspor’u deplasmanda 7-0’lık skor ile mağlup eden Karadeniz Gençlikspor ile B Grubu’nda Yıldız Gençlikspor

20.12.2012 21:53:00 0
1.Amatör’de 10.hafta tamamlandı

 1.Amatör Küme A ve B Grubu’nda 10.hafta karşılaşmaları hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

 

LİDER FARKLI KAZANDI

1.Amatör Küme B Grubu’nun iddialı takımlarından Sultanköy Belediyespor hafta sonunda evinde Yıldız Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Zayıf rakibi karşısında maça etkili başlayan ev sahibi ekip Sultanköy Belediyespor arka arkaya goller bularak rahatladı. Karşılaşmanın ilk devresini üç farklı önde tamamlayan Sultanköy Belediyespor savunma ağırlıklı oynayan rakibi karşısında goller bulmaya devam etti. Son dakikalarda bir gol daha bulan Sultanköy Belediyespor karşılaşmadan 7-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bildi. Karşılaşmadan farklı galip ayrılmasını bilen Sultanköy Belediyespor puanını 25’e çıkartarak liderliğini devam ettirdi.
 

KAPAKLI TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

Ligde zirve mücadelesi veren iki temsilcimizi karşı karşıya getiren karşılaşmada gülen taraf Kapaklıspor oldu. Haftaya Sultanköy Belediyespor’un ardından ikinci sırada giren Kızılpınar Belediyespor evinde son haftaların formda takımı Kapaklıspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Kapaklıspor ilerleyen dakikalarda bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golün ardından beraberlik için yüklenen Kızılpınar Belediyespor geliştirdiği ataklarda Kapaklıspor kalecisi Uğur’u geçemedi. Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlük ile tamamlayan Kapaklıspor karşılaşmanın ikinci devresinde de üstüne gelen rakibi karşısında goller bulmaya devam etti. Sağlı sollu ataklarla Kızılpınar Belediyespor kalesini abluka altına alan Kapaklıspor bulduğu gollerle farkı üçe çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında son dakikalarda bir gol daha bulan Kapaklıspor karşılaşmadan 4-0 galip ayrılmasını bildi.Son haftalardaki galibiyet serisini devam ettiren Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 20 yaparken, zirve yarışında büyük yara alan Kızılpınar Belediyespor ise yine aynı puanla dördüncü sırada kadar geriledi.
 

DOKUZ PUANA YÜKSELDİ

Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Trexta Fevzipaşaspor ise Vakıflar Güvenspor ile üç puan karşılaşmasına çıktı. Ligin ilk devresinde 3-2’lik skor ile yenildiği rakibi karşısında maça etkili başlayan Trexta Fevzipaşaspor rakibi karşısında bulduğu golle öne geçti. Kalan dakikalarda her iki takımında açık futbol ortaya koyduğu karşılaşmada goller arka arkaya geldi. İlk devresi Trexta Fevzipaşaspor’un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmada kalan dakikalarda Vakıflar Güvenspor istediğini elde edemedi. Kalesinde iki gol görmesine rağmen rakip filelere beş gol atan Trexta Fevzipaşaspor karşılaşmadan 5-2 galip ayrılarak puanını 9 yaptı. Karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılan Vakıflar Güvenspor ise 14 puanda kaldı.
 

SARAYSPOR PUANINI 21 YAPTI

Grupta oynanan bir diğer karşılaşmada ise Büyükyoncalıspor deplasmanda zirve takibini sürdüren Saray Belediyespor’a konuk oldu. Bu yıl yaptığı yatırımlarla beraber zirveyi hedefleyen Saray Belediyespor karşılaşmaya etkili başladı. Karşılaşmanın ilk devresini bulduğu golle önde tamamlayan konuk ekip ikinci devrede de rakip kalede golle buldu. Farkı indirmeye çalışan rakibi karşısında kalan dakikalarda iki gol daha bulan Saray Belediyespor karşılaşmadan 5-2’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi. Saray Belediyespor bu galibiyet ile puanını 21 yaparken, Büyükyoncalıspor ise onuncu hafta sonunda da puanla tanışamadı.
 
MAÇ BAŞINA 6 GOL ORTALAMASI DÜŞTÜ
Bu sonuçlarla birlikte 1.Amatör Küme B Grubu’nda oynanan 4 karşılaşmadan toplam 25 gol çıkarken maç başına 6.25 gol ortalaması ile oynandı.
 

DÖRT KARŞILAŞMA OYNANDI

1.Amatör Küme B Grubu’nda da hafta sonunda dört karşılaşma oynandı. Haftaya averajla lider durumda giren Karadeniz Gençlikspor onuncu hafta karşılaşmasında deplasmanda Çerkezmüsellimspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Karadeniz Gençlikspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili oldu. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında rakip kalede etkili olan ev sahibi ekip arka arkaya goller bularak karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmasını bildi. Rakibi 7-0’lık skor ile mağlup etmesini bilen Karadeniz Gençlikspor puanını 28 yaparak liderliğini devam ettirdi.
 

MALKARASPOR GOLE BOĞDU

Haftaya bir maçı eksik ikinci sırada giren Malkaraspor ise deplasmanda Akçeşmespor’a konuk oldu. Maça etkili başlayan konuk ekip Malkaraspor zayıf rakibi karşısında sonuca gitmekte zorlanmadı. Maçın başından sonuna kadar çok rahat bir oyun ortaya koyan konuk ekip Malkaraspor bulduğu gollerle galibiyetini perçinledi. Karşılaşmadan 6-0’lık galibiyet ile ayrılan Malkaraspor puanını 25 yaparak ikinci sıradaki yerini korudu.
 

21 PUANA YÜKSELDİ

Ligde orta sıralarda mücadele eden Altınovaspor evinde Aydoğdu Gençlikspor’u konuk etti. Orta alan şeklinde geçen karşılaşmanın ilk devresinde taraftarının desteğini arkasına alan Altınovaspor karşılaşmada öne geçti. Mağlup duruma düşen Aydoğdu Gençlikspor kalan dakikalarda bulduğu gollerle karşılaşmada öne geçti. Rakibinin beraberlik için yüklendiği dakikalarda farkı açan Aydoğdu Gençlikspor karşılaşmadan 4-2 galip ayrılarak puanını 21 yaptı. Bu mağlubiyet ile Altınovaspor ise 17 puanda kaldı.
 

GALİP ÇIKMADI

 

Ligin alt sıralarında yer alan Büyükçınarlıspor ile Karacakılavuzspor 13 Kasım Sahası’nda karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada konuk ekip Karacakılavuz bulduğu golle öne geçerken, Büyükçınarlaspor ise beraberlik golünü çabuk buldu. İlk devresi beraberlik ile sonuçlanan karşılaşmanın ikinci devresinde iki ekipte birer gol buldu. Kalan dakikalarda her iki takımın geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlandı.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10