Çorlu beyaza büründü

Çorlu’da dün sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı etkili oldu. Kısa sürede çatılar ve araçların üzeri beyaza büründü.

Çorlu 20.12.2012 21:54:00 0
Çorlu beyaza büründü
ETKİLİ OLDU
Hava sıcaklığının -2 dereceye düştüğü Çorlu’da, sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı etkili oldu. Kısa sürede etkili olan kar yağışı çatıları ve araçların üzeri beyaza büründü. Bazı cadde ve sokaklarda buzlanma meydana gelmesi üzerine belediye ekipleri tuzlama çalışmalarına başladı. TEM otoyolunda ise kar tipi şeklinde yağmasıyla yoğun kar birikintisi oluştu. Karayolları ekipleri yolda kar küreme çalışması yaptı.
 

KAR İL MERKEZİNDE DE ETKİLİ OLDU

Tekirdağ ilinde beklenen kar gece yarısı başlamasının ardından il merkezinde olduğu gibi ilçelerde de etkili oldu. Sabah işlerine ve okullarına gidenlerin her yeri beyaza boyanmış olduğunu görmesi ile yılbaşı öncesi renkli görüntüler oluşturacağına benzerken yetkililer de vatandaşları uyardılar. Avrupa’ya ulaşan karayolunda da ulaşımda aksamalar yaşandı. Keşan istikametinde yağışın yoğun olduğu ve Karayolları Tekirdağ 18. Şube Müdürlüğü ekipleri güzergâhta tuzlama çalışmalarına başladı. Karayolunda araç trafiği kontrollü olarak sağlanırken, polis ekipleri zincirsiz araç geçişine izin verilmeyeceğini, sürücülerin bu konuda duyarlı olmasını istedi. Buzlanan yollarda belediye ve karayolları çalışmalara devam ederken sabahın erken saatinde ortalama -5 derece olan Tekirdağ il genelinde düşme sonucu oluşacak kırık ve çıkılar konusunda vatandaşlar uyarıldı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10