Kızılpınar Vakıflar Güvenspor’a konuk olacak

1.Amatör Küme B Grubu’nda Sultanköy Belediyespor ile amansız şampiyonluk yarışını sürdüren Kızılpınar Belediyespor hafta sonunda zorlu Vakıflar Güvenspor deplasmanına çıkacak. Rakibi karşı

21.12.2012 20:51:00 0
Kızılpınar Vakıflar Güvenspor’a konuk olacak

 Çerkezköy Haber - Kızılpınar Belediyespor 1.Amatör Küme B Grubu’nda 12.hafta karşılaşmasında deplasmanda mücadele edecek.

 

EVİNDE ŞOK YENİLGİ ALDI

1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk yarışında mücadele veren Kızılpınar Belediyespor 12.hafta karşılaşmasında Pazar günü deplasmanda Vakıflar Güvenspor ile karşı karşıya gelecek. Son hafta karşılaşmasında Kızılpınar Belediyespor evinde Kapaklıspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kızılpınar Belediyespor rakibinin gelen golüne engel olamayarak karşılaşmada mağlup duruma düşmüştü. Karşılaşmanın ikinci devresinde rakibi karşısında taraftarının desteği ile beraberlik için yüklenen Kızılpınar Belediyespor rakibinin arka arkaya gelen gollerine engel olamayarak karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılmıştı.
 

İLK MAÇ 4-1 SONA ERMİŞTİ

Kızılpınar Belediyespor ile Vakıflar Güvenspor ligin ilk devre karşılaşmasında Kızılpınar Belediyesi Sahası’nda karşı karşıya gelmişti. Rakibi karşısında mağlup duruma düşen Kızılpınar Belediyespor kalan dakikalarda goller bularak karşılaşmadan 4-1’lik skor ile galip ayrılmıştı.
 

 “HEDEF GALİBİYET”

Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Vakıflar Güvenspor maçına hazırlandıklarını belirten Kızılpınar Belediyespor Kulübü Başkanı Osman Er” Ligin ilk devresinde istemediğimiz puan kayıpları yaşamamıza rağmen zirve yarışından kopmadık. Bu hafta ise kendi evinde iyi bir futbol ortaya koyan Ahımehmet Gençlikspor’a konuk olacak. Rakibimizi kendi evinde mağlup ederek lider Sultanköy Belediyespor’un puan kaybı yaşamasını bekleyeceğiz” diye konuştu.
 

MAÇ SAAT 13.00’DE BAŞLAYACAK

Vakıflar Güvenspor ile Kızılpınar Belediyespor Muratlı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Zirve adına haftanın en önemli karşılaşması ise saat 13.00’de başlayacak.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10