Kapaklıspor yükselişini sürdürmek istiyor

Son haftalardaki yükselişini Kızılpınar Belediyespor karşısında da sürdüren Kapaklıspor hafta sonunda Ahımehmet Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Pazar

21.12.2012 20:51:00 0
Kapaklıspor yükselişini sürdürmek istiyor

 Çerkezköy Haber- Ligde istediği sonuçları alarak zirveye yavaş yavaş yaklaşan Kapaklıspor Vakıflar Güvenspor karşısında üç puan arayacak.

 

KIZILPINAR BELEDİYESPOR’U FARKLI MAĞLUP ETTİ

Ligde oynadığı on karşılaşmada altı galibiyet iki beraberlik ve iki yenilgi alarak 20 puanla haftaya üçüncü sırada giren Kapaklıspor 15 puanla beşinci sırada bulunan Ahımehmet Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. Bir önceki hafta deplasmanda Kızılpınar Belediyespor’a konuk olan Kapaklıspor zirve yarışı yapan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koydu. Maçın ilk devresini önde tamamlayan Kapaklıspor rakibinin ikinci devre gelen atakları karşısında iyi savunma yaptı. Az adamla yakaladığı Kızılpınar Belediyespor karşısında arka arkaya goller bulan Kapaklıspor karşılaşmadan 4-0’lık üstünlük ile ayrılarak rakibi ile puanlarını eşitlemişti.
 

KAPAKLISPOR GALİBİYET İSTİYOR

Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural “ rakibimiz karşısında ligin ilk devresinde iyi bir futbol ortaya koymamıza rağmen mağlup olmuştu. Rövanş maçına aynı ciddiyetle hazırlandık. Son haftalardaki yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. Lider Sultanköy Belediyespor’un bay geçtiği haftada rakibimiz mağlup ederek lider ile puan farkını ikiye düşürmek istiyoruz” diye konuştu.
 

18.00’DE BAŞLAYACAK

 Ligin ilk devresinin üçüncü hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelen iki ekibin karşılaşmasından ise Ahımehmet Gençlikspor 1-0’lık üstünlük ile ayrılmıştı. Kapaklıspor ile Ahımehmet Gençlikspor Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma ise saat 18.00’de başlayacak.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10