Çamur deryasından Suadiye Belediyespor galip çıktı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor 12.hafta karşılaşmasında evinde Suadiye Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında ilk devreyi mağlup kapatan Çerkezköyspor, ikinci devre berabe

23.12.2012 20:33:00 0
Çamur deryasından Suadiye Belediyespor galip çıktı

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig’de zor günler geçiren Çerkezköyspor evinde konuk ettiği Suadiye Belediyespor’a mağlup oldu.

 

SAAT 13.30’DA BAŞLADI

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda dün saat 13.30’da başlayan karşılaşmaya Çerkezköyspor 27-Ersin, 92-Gökhan, 91-Atalay, 54-Cihan, 59-Mesut Salmaz, 5-Bekir, 14-Mesut Aytemiz, 53-Gökhan Doğan, 61-Okan , 7-Fırat, 11- Oğuz Kaptan kadrosu ile çıkarken konuk ekip Suadiye Belediyespor ise karşılaşmaya 1-Rıdvan, 2-Serkan, 3-İlker, 4-İbrahim, 5-Turgut, 6-Emre, 7-Cihan, 8-Önder, 9-Sinan, 10-Yunus,11-Onur kadrosu ile mücadele etti.
 

ÇERKEZKÖYSPOR ETKİLİ BAŞLADI

Patates tarlasını andıran sahada iki takım oyuncuları da müthiş mücadele ortaya koydu. Karşılaşmaya konuk ekip Suadiye Belediyespor başladı. İlk dakikalarda Suadiye Belediyespor kontrollü bir oyun sergilerken, temsilcimiz Çerkezköyspor ise baskılı bir oyun sergiledi. İlk dakikalardan itibaren sağ kanattan etkili gelmeye çalışan Çerkezköyspor’da Gökhan’ın pası ile Oğuz topla buluştu. Oğuz’un yerden sert vuruşu direği sıyırarak auta çıktı. İlk dakikalarda rakibine orta alanda top yaptırmayan Çerkezköyspor 7.dakikada gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Gökhan’ın kullandığı kornerde direkt kaleye giden topu Rıdvan son anda kornere çeldi.
 

KONUK EKİP ZOR ANLAR YAŞADI

Karşılaşmanın 9.dakikasında Gökhan’ın kullandığı kornere iyi yükselen Atalay’ın vuruşu direği sıyırarak auta çıktı. Konuk ekip Suadiye Belediyespor ise Çerkezköyspor’un ilk dakikalarda geliştirdiği ataklarda savunmada hata yapmamaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk on beş dakikasında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Sol kanattan gelişen Çerkezköyspor atağında Suadiye Belediyespor defanstan topu uzaklaştıramadı. Ceza sahası dışında topla buluşan Cihan’ın vuruşu üstten auta çıktı.
 

ÇERKEZKÖYSPOR BASTIRDI

Karşılaşmanın 19.dakikasında hızlı çıkan Çerkezköyspor’da Okan’ı düşüren İbrahim karşılaşmanın hakemi tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. 22.dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Bekir’in vuruşunu kaleci Rıdvan sektirdi. Dönen topu takip eden Oğuz’un ortasında Gökhan Doğan kale önünde dokunamadı. Karşılaşmanın hakemine itildiğine dair itirazda bulunan Gökhan Doğan sarı kart gördü. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköyspor’da 26.dakikada gelişen atakta Bekir ceza sahası dışında topla buluştu. Bekir’in sert vuruşu direği sıyırarak auta çıktı.
 

KONUK EKİP KONTRALARLA ETKİLİ OLDU

Patates tarlasını andıran sahada iki takım oyuncuları da zaman zaman top kontrolü yapmakta zorlanırken, 30.dakikada Çerkezköyspor mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Bekir’in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta müsait pozisyonda topla buluşan Mesut Salmaz’ın vuruşu auta çıktı. 38.dakikada Fırat’ın sağ kanattan getirdiği atakta kale içersine gönderilen topaOğuz Kaptan dokunamadı. Konuk ekip Suadiye Belediyespor ise Çerkezköyspor’un atakları karşısında kontra ataklarla Onur ve Cihan ile etkili olmaya çalıştı.
 

SUADİYE BELEDİYESPOR ÖNE GEÇTİ

Çerkezköyspor kalesine ilk kez gelen Suadiye Belediyespor karşılaşmanın 41.dakikasında penaltı atışı kazandı. Orta alandan hızlı çıkan Suadiye Belediyespor’da Cihan ceza sahası içine girdi. Ceza sahası çizgisi üzerinde Mesut Salmaz Cihan’ı düşürdü. Müdahalenin çizginin dışında olduğunu görmeyen karşılaşmanın hakemi İsa Yücel Çırakoğlu penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyonda Çerkezköyspor oyuncuları karşılaşmanın hakemine uzun süre itiraz etti. Topun başına geçen Suadiye Belediyespor kalecisi Rıdvan kaleci Ersin ve topu ayrı noktalara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koymasına rağmen kontra golüne engel olamayan Çerkezköyspor ilk devre tamamlanmadan beraberlik için yüklenmeye çalıştı. 42.dakikada konuk ekipte Yunus sarı kart gördü. Bu pozisyondan hemen sonra kullanılan serbest vuruşta rakibine faul yapan ve ardından itirazda bulunan Okan Çebi sarı kart ile cezalandırıldı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

BERABERLİĞİ ERKEN BULDU

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Çerkezköyspor ikinci devreye de etkili başlayan taraf oldu. 46.dakikada sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Mesut Aytemiz’in vuruşunu kaleci Rıdvan iki hamlede kontrol etti. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköyspor arzuladığı gole 50.dakikada Gökhan Doğan ile ulaştı. Sağ kanattan hızlı çıkan Çerkezköyspor’da Fırat topla buluştu. Rakibini oyundan ekarte eden Fırat çizgiye kadar indi. Fırat’ın ortasını iyi takip eden Gökhan Doğan topa uçarak vurarak takımına beraberlik golünü getirdi.
 

TOP KONTROLÜ ZORLAŞTI

Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte heyecanda giderek arttı. İlk devreye nazaran ikinci devre daha ciddi ataklarla gelen Suadiye Belediyespor 52.dakikada kaleci Ersin’i geçemedi. Sağ kanattan Onur seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Kaleci Ersin ile karşı karşıya kalan Onur topu Ersin’e nişanlandı. Karşılaşmanın 54.dakikasında Çerkezköyspor’un atağını elle kesen Turgut hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. Her iki takımında müthiş bir oyun ortaya koyduğu karşılaşma orta alan şeklinde geçti. Ağırlaşan zemin üzerinde iki takım oyuncuları top kontrolü yapamazken, mücadeleleri ise taraftarlardan büyük alkış aldı.
 

ÇERKEZKÖYSPOR YÜKLENDİ, SUADİYE ATTI

61.dakikada Gökhan Doğan’ın kullandığı kornere iyi yükselen Atalay’ın vuruşu auta çıktı. 63.dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Bekir’in vuruşu savunma oyuncusu Turgut’un eline değdi. Çerkezköyspor oyuncuları bu pozisyona itiraz ederken, hakem ise devam kararı verdi. 67.dakikada ise sağdan hızlı çıkan Çerkezköyspor’da Oğuz topla buluştu. Seri çalımlarla ceza sahası içine giren Oğuz’un ortasında kale önünde Gökhan topa dokunamadı. 69.dakikada Suadiye Belediyespor’da İlker’in kullandığı serbest vuruşta Atalay’a çarpan top kornere gitti. Kullanılan korner atışında Çerkezköyspor’un savunmasının hatasını iyi değerlendiren Suadiye Belediyespor’un kaptanı Önder bomboş pozisyonda topu ağlara göndererek takımını tekrar 2-1 öne geçirdi.
 

BERABERLİK İÇİN YÜKLENDİK

Karşılaşmada tekrar mağlup duruma düşen Çerkezköyspor rakip kalede beraberlik için yüklenmeye çalıştı. 72.dakikada zaman geçiren Suadiye Belediyespor’un kaleci Rıdvan hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. Çerkezköyspor’un beraberlik için yüklendiği dakikalarda kontra ataklarla gelen Suadiye Belediyespor İlker ile üçüncü gole yaklaştı. Ceza sahası dışında topla buluşan İlker’in vuruşunu kaleci Ersin kayganlaşan zeminde son anda kontrol etti. 84.dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Mesut Aytemiz’in vuruşu auta çıktı.
 

FIRAT KIRMIZI KART GÖRDÜ

88.dakikada Suadiye Belediyespor savunmasında yaşanan karambolde Mesut Aytemiz topla buluştu. Mesut’un vuruşunu kaleye giderken savunma oyuncusu Turgut çizgiden çıkarttı. Bu pozisyonun devamında Fırat’ın kullandığı kornerde Gökhan Küçük’ün vuruşu auta çıktı. Bu pozisyonun ardından zaman geçirmeye yönelik hareket yapan kaleci Rıdvan ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kaldı. Pozisyonun dışında orta alanda iki takım oyuncuları arasında çıkan tartışma ise büyüdü. Olaya yabancı kalan karşılaşmanın hakemi İsa Yücel Çırakoğlu kavgayı çıkaran Suadiye Belediyespor’lu Sinan’ın yerine haksız yere Çerkezköyspor’un kaptanı Fırat’a ikinci sarı kart göndererek oyun dışına gönderdi. Hakeme itirazda bulunan kaleci Ersin’de bu pozisyonda sarı kart gördü.
 

HAKEME TEPKİ BÜYÜKTÜ

Hakemin kötü yönetimine iki takım oyuncuları ve taraftarlar ateş püskürdü. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Suadiye Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bitiş düdüğünün ardından taraftarlar Çerkezköyspor’da istenileni veremeyen bazı oyunculara büyük tepki gösterdi. Kötü bir yönetim sergileyen karşılaşmanın hakemi İsa Yücel Çırakoğlu ve yardımcıları ise polis kordonu eşliğinde soyunma odasına götürüldü. Bu mağlubiyet ile ligde ilk kez kendi evinde yenilen Çerkezköyspor 12 puanda kalırken, aldığı üç puan ile Suadiye Belediyespor puanını 15 yaparak derin bir nefes aldı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10