2013 atılım yılımız olacak

Özel Optimed Hastanesi yönetimi tarafından önceki akşam saat 19.30’da Turkuaz Restaurant’ta yılsonu yemeği düzenlendi.

Çerkezköy 23.12.2012 20:45:00 0
2013 atılım yılımız olacak
MAYA TAKVİMİ SONA ERDİ
Yemeğe CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, eşi Kamil Yüceer, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan, hastane yönetim kurulu üyeleri, Başhemşire Sevda Sümbül ve hastane personeli katıldı. Yemekte konuşma yapan Ayhan Arslan, Maya takviminin sona erdiği ve Optimed takviminin başladığını ifade etti.
 

SAĞLIK SEKTÖRÜ İÇİN OLUMLU GEÇMEDİ

“2012 yılı devletin sosyal devlet politikaları dolayısıyla sağlık sektörü için çok olumlu geçmedi diyen Arslan, bazı hastanelerin iflas ettiğini, açılmayı bekleyen bazı hastanelerin açılmadığını ve bazı hastanelerin de el değiştirdiğini söyledi. Borcu ve kredisi olan hastanelerin de sıkıntı yaşadığını ifade eden Arslan, Çorlu’da Tıp Merkezi açarak güzel bir başlangıç yaptıklarını belirtti.
 

2013’TEN ÜMİTLİYİM

2013 yılından ümitli olduklarını belirten Arslan, “2013 yılı bizim için verimlilik yılı olacak. Kaynaklarımızı iyi kullanacağız. Bizim en büyük kaynağımız insan kaynağıdır. Kapasiteyi daha verimli kullanmak için ölçeği büyüterek kaynakları da daha verimli kullanacağız” diye konuştu
 

KAPAKLI’DA DA GİRİŞİMİMİZ OLACAK

Çerkezköy’deki hastanede kapasitelerini büyüteceklerini söyleyen Başhekim Ayhan Arslan, “Kapaklı artık ilçe oldu. 2013 yılında Kapaklı’da da bir girişimimiz olacak. 2013 yılı bizim için atılım yılı olacak” dedi. Optimed hastanesi olarak hizmet kalite standartlarına en çok önem veren hastane olduklarını söyleyen Arslan, “Bunu hepimizin başarısı ile kazandık. 2013’te bu kalitemizi daha da artıracağız. Birkaç ay içerisinde Çalışan Güvenliği ve Tesis Güvenliği Belgesini de alacağız. Bu Trakya’daki özel hastaneler arasında bir ilk olacak. Çevre Yönetim Sertifikasını alacak ilk hastane olacağız” dedi.
 

ÇALIŞANLARIMIZA GÜVENEREK BUGÜNLERE GELDİK

“Çalışanlarımıza güvenerek ve onlara yatırım yaparak bugünlere geldik” diyen Arslan, Türkiye genelinde ve diğer ülkelerde büyük işlere imza atacak bir hastane olacaklarını ifade etti. Arslan, tüm personellerin 2013 yılını kutlayarak konuşmasını tamamladı.
 

CANDAN YÜCEER DE PİSTE ÇIKTI

Arslan’ın konuşmasının ardından hastane Optimed çalışanları çalan müzik eşliğinde oynayarak gönüllerince eğlenirken, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer hastane çalışanlarını pistte yalnız bırakmadı sağlık personellerin gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.
 

Haber Merkezi

 

 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10