AK Partili gençlerden yeni yıl kampı

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları bu kez, birim başkanlarının ve başkan yardımcılarının kendilerini daha da geliştirmesi için ‘Yeni Yıl Kampı’ toplantısı organize etti. Dün saat 09.30’

Çerkezköy 23.12.2012 20:47:00 0
AK Partili gençlerden yeni yıl kampı

 Çerkezköy Haber - AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları tarafında dün 09.30–16.30 saatleri arasında Artista Restaurant’ta düzenlenen toplantıda ‘Yeni Yıl Kampı’ kapsamında yapılacak faaliyetler görüşüldü.

 

TOPLANTI SLAYT İLE BAŞLADI

‘Yeni Yıl Kampı’ toplantısı, yeni yönetimin göreve geldiği günden bugüne dek hayata geçirdiği projeler, yapılan ziyaretler ve gerçekleştirilen faaliyetler hakkında hazırlanan slayt sunumu ile başladı. AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları’nın son dört ayda gerçekleştirdiği faaliyetlerin analizlerinin yapıldığı toplantıda, gerçekleşen çalışmalar ve elde edilen sonuçların değerlendirmesi yapıldı.
 

İLK 3 AYIN PLANLAMASI YAPILDI

AK Parti İlçe Gençlik Kolları’nda görevli 12 birim başkanlığının profesyonelleşmesi için düzenlenen eğitim ile devam eden toplantıda, eğitimler AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi. 2013 yılının ilk 3 ayı içerisinde izlenilecek stratejilerin belirlendiği toplantıda AK Parti İlçe Gençlik Kolları’nın ne tür projelere imza atacağı konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
 

ÜYELERE HİTABET DERSİ VERİLDİ

Programda ayrıca 2013 yılı AK Gençlik Spor Olimpiyatları organizasyonunun projelendirmesi yapıldı. Gerçekleştirilecek etkinliğin projelendirilmesi, zamanlaması ve görevlendirmelerin yapıldığı toplantının devamında ise tüm üyelere hitabet dersi verildi. Özellikle birim başkanlarına topluluk karşısında nasıl konuşmaları gerektiği, açıklama yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Birim Başkanlıkları tarafından eğitim verildi. 
 

TOPLANTI 7 SAAT SÜRDÜ

Yeni Yıl Kampı toplantısına AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Furkan Tezcan, Teşkilatlanma Başkanı Sebahattin Çolakoğlu, Komisyon Başkanı Rauf Karadiş, Seçim İşleri Başkanı Cihan Alözkan, Yerel Yönetimler Başkanı Doğukan Kurt, Sosyal İşler Başkanı Didem Kulalı, Dış İlişkiler Başkanı Ömer Faruk Düzgünel, Halkla İlişkiler Başkanı Seçkin Karakoç, Ar-Ge Başkanı Erdem Çalışkan, Üniversite Başkanı Sinan Meral, Ekonomi Mali İlişkiler Başkanı Gözde Tolan, Tanıtım Medya Başkanı Hatice Demirbağ, Genel Sekreter Sitem Selvi ve birim başkan yardımcıları katıldı. 7 saat süren toplantı dün saat 16.30 sıralarında sona erdi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10