Anaokulu öğretmenleri ve öğrenciler kahvaltıda buluştu

Kapaklı Anaokulu Okul Ailesi Birliği tarafından, Okul – aile arasındaki ilişkileri olumlu yönde geliştirmek amacıyla önceki gün kahvaltı düzenlendi.

Kapaklı 25.12.2012 23:53:00 0
Anaokulu öğretmenleri ve öğrenciler kahvaltıda buluştu
KAHVALTI DÜZENLENDİ
Golden Palas Otel’de düzenlenen kahvaltıya okul aile birliği üyeleri ve veliler katıldı. Çocukları aynı sınıfta eğitim gören velilerin birlikte kahvaltı etmeleri, tanışmaları ve kaynaşmaları , sınıf öğretmenleri de velilerine katılarak birlikte çaylarını, kahvelerini yudumlarken çocukların eğitimi ile ilgili sohbet etmeleri amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte sohbet etme imkanı bulan öğrenciler ve veliler, öğrencilerin eğitimi ile ilgili de fikir alışverişinde bulundu.
 

DAHA SIK DÜZENLEMEK İSTİYORUZ

Etkinliğe katılan anneler, organizasyondan ve etkinliğin verimliliğinden çok memnun kaldıklarını dile getirerek bu tür etkinliklerin devamını talep ederken, Okul Aile Birliği Başkanı Kevser Aşer, “Okul-aile arasındaki ilişkilerin temelinin okul öncesi eğitim kurumlarında atılıyor. Kapaklı Anaokulu Müdürü Sevinç Ayan’a ve öğretmenlerine, organizasyonda emeği geçen Sekreter Üye Canan Kızılırmak’a Muhasip Üye Nuray Akın Taştan’a ve Başkan Yardımcısı Gülhan Başar’a teşekkür ediyorum” diyerek bu gibi etkinlikleri bundan sonra daha sık düzenlemek istediklerini belirtti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10