Bağcılarspor’u mağlup etmek istiyoruz

Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap hafta sonunda karşı karşıya gelecekleri Bağcılarspor maçı öncesi bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

26.12.2012 23:32:00 0
Bağcılarspor’u mağlup etmek istiyoruz
“İSTEKLİ VE HIRSLIYIZ”
Mücadeleden üç puan ile ayrılmak istediklerini söyleyen Erbap “ Tekirdağspor’umuzun pazar günü saat: 13.30’da Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Bağcılarspor’la oynayacağı,  ilk devrenin son hafta mücadelesi, kulübümüz açısından kritik maçlardan bir tanesine sahne olacaktır. Bu maçı kazandığımız takdirde, takımız devre arasına moralli girecek ve ikinci devre evimizde oynayacağımız Hereke Yıldızspor ve Sultangazispor maçlarına da daha istekli ve hırslı hazırlanacaktır” dedi.
 

“TAKIMI DESTEKLEMELİDİRLER”

Kendi evlerinde üç kritik maça çıkacaklarını ifade eden “ Takım olarak kendi saha ve seyircimiz önünde arka arkaya oynayacağımız üç kritik maç bulunuyor. Bu karşılaşmaların ilki de Bağcılarspor karşılaşması. Futbolcularımız Bağcılarspor karşılaşması hazırlıklarına, teknik heyetimiz nezaretinde ciddiyeti elden bırakmayarak, büyük bir hırs ve arzuyla devam etmektedir. Bizlerin her koşulda yanımızda olduğunu bildiğimiz, on ikinci gücümüz olan Tekirdağsporumuzun fedakâr taraftarı, her zaman olduğu gibi bu hafta da Namık Kemal Stadyumunun sarı siyahlı tribünlerini doldurarak, karşılaşmanın son düdüğü çalana kadar aynı arzu ve cesaretle takımlarını desteklemelidir. Bizlerin en büyük gücü; takımına sahip çıkan ve takımını destekleyen taraftarı olmuştur ve ileri ki günlerde de taraftarı olacaktır” dedi.
 

“OLUMSUZLUK İSTEMİYORUZ”

Taraftarın bu kritik maçlar öncesi sakin ve sabırlı olması gerektiğini belirten Erbap “ Bu maçlarda yaşanabilecek olumsuzluklar, takımımızı kendi evinde oynayacağı diğer karşılaşmalarda taraftar desteğinden yoksun bırakabilir. Tüm bunları göz önünde bulundurursak, sarı siyahlı renklere gönül vermiş taraftarımızdan; maç başından sonuna kadar fair play çerçevesinden çıkmadan, takımlarının on ikinci gücü olarak stadyumda yerlerini almalarını ve buna uygun destek de bulunmalarını rica ederim” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10