Sitespor ara transfere erken başladı

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele Sitespor ara transferde İzmir Demirspor’dan 1990 doğumlu Türker Elbeli ve geçtiğimiz yıl Kapaklıspor forması giyen 31 yaşındaki Ferdi Bitik ile sezon sonuna kadar anla

27.12.2012 21:45:00 0
Sitespor ara transfere erken başladı

 Çerkezköy Haber - Lige iyi bir başlangıç yapmamasına rağmen ilerleyen haftalarda toparlanan Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor forvetine takviye yaptı.

 

2 OYUNCU İLE ANLAŞTI

Süper Amatör Ligde bu yıl şampiyonluk hedefi ile yola çıkan ancak istediği sonuçları alamayan Sitespor İzmir Demirspor’dan 1990 doğumlu Türker Elbeli ve geçtiğimiz yıl Kapaklıspor forması giyen 31 yaşındaki Ferdi Bitik ile sözleşme imzaladı. Ara transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Ligin ilk üç haftasında şansız yenilgiler aldık. Ancak ligin son iki haftasında topladığımız dört puan ile birlikte kendimize geldik. Santrafor olarak Türker Elbeli’yi kadromuza kattık. Türker’in takımımıza faydalı olacağını düşünüyorum. Sitespor’u tanıyan bir diğer futbolcumuz Ferdi Bitik ise tecrübesi ile takımımıza büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştu.
 

 “NOKTA TRANSFERLER YAPIYORUZ”

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Karamehmetoğlu “ Takımımız ön libero eksikliği çekiyor. Bir tecrübeli isimle görüşme halindeyiz. Transferini de hafta içine kadar tamamlamayı düşünüyoruz. Sitespor olarak nokta transferler yapıyoruz Hafta sonunda lider Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşı karşıya geleceğiz. Rakibimizin gücünü biliyoruz ve bu karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.
 

“BAŞARI İÇİN GELDİM”

Çiçeği burnunda transfer Türker Elbeli Sitespor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade ederek “Son anda bir kaç teklif vardı ve ben tercihimi Sitespor’dan yana kullandım.
İnşallah yeni takımımda başarılı olurum. Sitespor’lu futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte iyi çalışarak ve iyi bir mücadele ortaya koyarak başarılı oluruz” diye konuştu.
 

KAPAKLISPOR’DA OYNADI

Tecrübeli oyuncu Ferdi Bitik ise “ Çerkezköy’de yer alan bir çok takımda geçtiğimiz sezonlarda oynamıştım. Son olarak Kapaklıspor ile geçtiğimiz yıl 1.Amatör Küme’de mücadele ettik. Hedefi olan Sitespor’dan gelen teklifi değerlendirerek anlaşma sağladım. İnşallah kaptan Sefer ile birlikte genç arkadaşlarımızla yeni takımımızı şampiyon yaparız” dedi.
 

ÇERKEZKÖYSPOR’DA YETİŞTİ 

15 Ağustos 1981 yılında dünyaya gelen Ferdi Bitik 1994 yılında Çerkezköyspor ile amatörlüğe adım attı. 6 yıl Çerkezköyspor’da top koşturduktan sonra 2001 yılında Çorluspor ile profesyonelliğe adım adan tecrübeli oyuncu Çorluspor’un üçüncü ligde mücadele ettiği kadrosunda da yer almıştı. 2007 yılında Çorluspor’dan ayrıldıktan sonra Veliköyspor’a transfer olan Ferdi Bitik bir yıl sonra ise Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Velimeşe Belediyespor ile anlaşmıştı. 2010 yılında Kapaklıspor’a transfer olan Ferdi Bitik bir yıl formasını giydiği takımından ayrılmıştı.
 

İZMİR BELEDİYESPOR’DA OYNADI

1990 yılında Saray’da doğan 22 yaşındaki Türker Elbeli 2003 yılında Saray Belediyespor’da futbola başladı. 5 yıl Saray Belediyespor’un formasını terlettikten sonra 2010 yılında İzmir Demirspor’a transfer olan burada gösterdiği üstün performansla taraftarın sevgilisi olan Türker Elbeli aynı başarıyı Sitespor’da da sürdürmek istiyor.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10