“Yenilgilere mazeret aramıyoruz”

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi Ekipleri’nden Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nün Başkanı Erol Gökçe, transfer yaparak takımlarını güçlendirmek istediklerini bildirdi.

27.12.2012 21:46:00 0
“Yenilgilere mazeret aramıyoruz”

 Gökçe, lig süresince 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 yenilgilerinin olduğunu ifade ederek, kısıtlı bir kadro ile ligde mücadele ettiklerini söyledi.

 

“TAKIMI GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUZ”

Devre arasında transfer çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Gökçe, 7 kişilik kadroları ile karşılaşmalarda mücadele etmeye devam ettiklerini ve zoru başarmaya çalıştıklarını belirten Gökçe; Zorluklar karşısında ligdeki mücadelemize devam ediyoruz. Zor takımlarla karşılaştık. Ligde 7 kişi ile mücadele ediyoruz. Maçta sporcularımızı dinlendirme şansımız olmuyor. Oynadığımız 4 maçın 3'ünü son periyotlarda kaybettik. Transfer yaparak takımımızı güçlendirmek istiyoruz. Her şey bitmiş değil. Biz hiçbir zaman yenilgilere mazeret aramıyoruz. Kendi imkânlarımız ile ligde devam etmeye çalışıyoruz. Artık Kırklareli halkından ya da kurumlardan bir beklenti içerisinde değiliz dedi.Hafta sonu Pendik Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına 63-72 mağlup olduklarını sözlerine eklerken, ayrıca bu hafta sonu Ankara Yeni Mahallespor deplasmanında mücadele edeceklerini söyledi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10