Başarılı polislere sertifikaları verildi

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'nde Trafik Kural İhlali Tespit Tutanağı eğitimlerinde başarılı olan polislere sertifikaları verildi.

Tekirdağ 27.12.2012 21:48:00 0
Başarılı polislere sertifikaları verildi
1 OCAK’TA UYGULANMAYA BAŞLANACAK
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Salonu'nda düzenlenen sertifika törenine İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, emniyet müdür yardımcıları Bülent Şensoy, Oktay Durmuş, Trafik Denetleme Şube Müdürü Aykut Efe, Asayiş Şube Müdürü Turgut Bakkallar ve polis memurları katıldı. Trafik polisinin olmadığı yerde resmi ve sivil ekiplerinde artık trafik polisi gibi görev yapacağını söyleyen İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, "Trafik zabıtası dediğimiz bizim trafik cezalarını trafik düzenlemesini trafikle ile ilgili bütün koordinasyonu sağlayan bir birimimiz var. Bunun resmi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüdür. Bu şube müdürlüğümüz yoğun olması bazı illerde yetersiz kalması nedeniyle, bütün birimlerimize sokakta bulunan bütün birimlerimize, trafik polisinin bulunmadığı yerlerde ceza yazmak, trafiği düzenleme yetkisi verilmiş” dedi. Yılmaz 1 Ocak 2013’ten itibaren bu düzenlemenin tüm illerde uygulanmaya başlanacağını ifade etti.
 

94 PERSONEL KATILDI

Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 94 personele kurs verdiklerini ifade eden Yılmaz, emniyet müdür yardımcıları ile birlikte kursa katılan personellerine sertifikalarını verdi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10