Belediye ile İŞKUR arasında protokol imzalandı

Saray Belediye Başkanlığı ve İŞKUR Tekirdağ İl Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü ile İŞKUR hizmetleri belediye görevlisince sağlanacak.

Saray 27.12.2012 21:48:00 0
Belediye ile İŞKUR arasında protokol imzalandı
İŞ ARAYANLARA HİZMET VERECEK
İmzalanan protokolle Saray Belediyesi, E- İŞ-KUR üzerinden iş arayan vatandaşların kaydını almak ve güncellemek, iş arayanın profiline uygun açık işleri sorgulamak, iş başvurusu almak ve başvurularını takip etmek, İşsizlik Sigortası başvurusu talep dilekçesini sisteme kayıt etmek ve talep dilekçesi ile ödeme planını sorgulamak, mesleki eğitim kurslarına başvuru yapmak ve takip etmek ile özel sektör işverenin iş gücü talebini almak ve sonuçlandırmak gibi işleri de yaparak Saray’da iş arayanlara hizmet verecek.
 

MAVİ MASADAN YAPTIRABİLECEK

Belediye, İŞ-KUR ile imzaladığı protokol ile ilçedeki vatandaşların Tekirdağ'a gitmelerine gerek kalmadan, en yakın yerde hizmet sunmayı amaçlıyor. İmzalanan protokolle işverenlerde aradığı statülerdeki işçi ihtiyaçlarını Belediyemize müracaat ederek karşılayabilecek. İlçede iş arayan vatandaşlar ve işçi arayan vatandaşlar İŞKUR ile ilgili işlemlerini Belediye hizmet binasında bulunan Mavi Masa biriminde yaptırabilecekler.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10