AK Partili Gençler, milli şairi andı

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı Milli Marşımızın Şairi Mehmet Akif Ersoy’un 76. Ölüm Yıldönümünde Atatürk İlkokulu 4/B sınıfı öğrencilerini ziyare

Çerkezköy 27.12.2012 21:50:00 0
AK Partili Gençler, milli şairi andı
SAFAHAT HEDİYE ETTİLER
Mehmet Akif Ersoy’un ‘Kahraman Ordumuza’ başlığı altında yazmış olduğu şiirin İstiklal Marşı’mız olarak kabul edilişinin 91. yıl dönümü dolayısıyla 12 Mart’ta düzenlenen İstiklal Marşı’nın güzel okuma yarışmasında dereceye giren Atatürk İlkokulu 4/B sınıfı öğrencilerini dün saat 16.00’da ziyaret eden İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli ve Mimar Sinan Meral, Mart ayında İstiklal Marşı’nı en güzel okuyan 4/B sınıfı 1. si Mine Altıntaş, 2. si Tuğçe Kanlıbay ve 3. Sıla Tekin’e Mehmet Akif Ersoy’un Safahat adlı eserini hediye ettiler. 
 

ULUSLARIN VAHŞETİNİ HAYKIRDI

İstiklal Marşımızı en güzel şekilde okudukları için öğrencilerle gurur duyduğunu ifade eden AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli “Bir zamanlar Milletimizin içinde bulunduğu bunalımlı günleri anlatması bakımından bundan daha güzel dizeler yazılması mümkün değildir. Bir taraftan milletimizin çok zor günler yaşamış olduğunu anlatan İstiklal Marşımız, diğer tarafta da Dünya Uluslarının sergilemiş olduğu vahşeti haykırmaktadır. Bu dizeler, Türk Milletinin bağımsız kalmak adına her zorluğun üstesinden gelebileceğinin kanıtıdır. İstiklal Marşımızı en güzel şekilde okuduğunuz için sizleri tebrik ediyorum” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10