11.Grupta ilk devre yarın tamamlanacak

Bölgesel Amatör Lig’de ilk devre yarın oynanacak olan yedi karşılaşma ile tamamlanacak. İlk devreyi istediği yerde tamamlayamayan Çerkezköyspor 13.hafta karşılaşmasında deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor?

28.12.2012 19:48:00 0
11.Grupta ilk devre yarın tamamlanacak

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor ilk devrenin son karşılaşmasında deplasmanda mücadele edecek.

 

SUADİYE BELEDİYESPOR’U KONUK ETTİ

Temsilcimiz Çerkezköyspor son hafta karşılaşmasında evinde Suadiye Belediyespor’a konuk oldu. Hafta içinde yeni teknik direktörü ile anlaşan Çerkezköyspor Suadiye Belediyespor karşısında maça istekli başlamasına rağmen arzuladığı golü ve golleri bulamamıştı. Temsilcimiz karşısında kontra ataklarla rakip kalede gol arayan Suadiye Belediyespor ilk devrenin kalan dakikalarında bir penaltı vuruşundan öne geçmesini bildi.
 

İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

İlk devresi 1-0’lık konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan Çerkezköyspor ikinci devrenin başında bulduğu golle karşılaşmada beraberliği yakaladı. Her iki takımında galibiyet için mücadele verdiği karşılaşmada kalan dakikalarda Suadiye Belediyespor duran toptan kazandığı golle tekrar öne geçmesini bildi. Kalan dakikalarda rakip kaleyi abluka altına almasına rağmen beraberlik golünü bulamayan Çerkezköyspor karşılaşmadan 2-1’lik yenilgi ile ayrılarak bu sezon ki evindeki ilk mağlubiyetini almıştı.
 

3-1 KAZANDI

Ligde haftaya altıncı sırada giren Sultanbeyli Belediyespor ise bir önceki hafta deplasmanda Kırklareli Sanayispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça etkili başlayan ve goller bulan Sultanbeyli Belediyespor ilk devreyi önde tamamlamıştı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de etkili futbolunu goller ile süsleyen Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmadan 3-1’lik üstünlük ile ayrılmasını bilmişti.
 

MAÇ YARIN OYNANACAK

Çerkezköyspor, yarın oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçının hazırlıklarına Pazartesi günü yaptığı ilk antrenman ile başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca moralli bir şekilde sürdüren Çerkezköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından Sultanbeyli Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı. Çerkezköyspor’da sakatlıkları bulunan Emrah Çilingir, Serkan, Yağız, Emrah Pazar’ın son durumu ise maç saatinde belli olacak. Pazar günü Sultanbeyli 75.Yıl Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.
 

LİDER EVİNDE

Bir önceki hafta deplasmanda Edirnespor Gençlik Kulübü’nü deplasmanda yenerek liderliğe yükselen Sultangazispor ilk devrenin son karşılaşmasında evinde Kırklareli ekibi Lüleburgazspor’u konuk edecek. Zirvedeki yerini sağlama alan İstanbul ekibi karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak rakipleri ile arasındaki puan farkı koruyamaya çalışacak. Lüleburgazspor ise son haftalarda yaptığı yükselişi devam ettirmek istiyor. Cebeci Spor Kompleksinde Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.
 

EDİRNE GENÇLİK GALİBİYET İSTİYOR

Haftaya 24 puanla ikinci sırada giren Tuzlaspor ise evinde ligin alt sıralarında mücadele eden İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’u konuk edecek. Rakibini mağlup ederek ilk devreyi en iyi yerde tamamlamak isteyen Tuzlaspor’da hedef üç puan. Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşma ise Tuzla Belediye Sahası’nda oynanacak. Bir önceki hafta evinde Sultangazispor’a mağlup olarak liderlikten üçüncü sıraya düşen Edirne Gençlik Kulübü ise 13.hafta karşılaşmasında deplasmanda Kırklareli temsilcisi Babaeskispor’a konuk olacak. Babaeski 100.Yıl Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.
 

TEKİRDAĞSPOR’DA HAZIRLIKLAR SÜRDÜ

Son haftaların en formda ekibi olan Tekirdağspor ise ilk devrenin son karşılaşmasında evinde Bağcılarspor karşısında galibiyet arayacak. 21 puanla haftaya dördüncü sırada giren Tekirdağspor hafta sonu evinde ağırlayacağı Bağcılarspor maçı hazırlıklarını önceki gün yaptığı tek çalışmayla sürdürdü. 13 Kasım Stadyumunda gerçekleşen çalışma 15 dakikalık ikili ısınma hareketleriyle başlarken, antrenmanın devamında iki grup halinde 5'e 2 oyun oynandı. Yaklaşık 90 dakika süren çalışma dar alanda çok amaçlı pas oyunuyla devam ederken, son bölümlerde kanat organizasyonu ve gol çalışması yapıldı. Genel Koordinatör Mehmet Ali Çınar ve Antrenör Ali Postacı nezaretinde gerçekleşen çalışma strecthing hareketleriyle son buldu. Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
 

İKİ KARŞILAŞMA DAHA VAR

Çerkezköyspor galibiyeti ile kendine gelen Suadiye Belediyespor 13.hafta karşılaşmasında Sinan Sipahi Sahası’nda İncirlispor’u konuk edecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise 13.30’da başlayacak. Haftaya beşinci sırada giren Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor evinde ligin dibinde yer alan Kırklareli Sanayispor’u konuk edecek. Hereke Körfez Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.
 

HAFTANIN MAÇLARI

 

Tekirdağspor-Bağcılarspor

 

Babaeskispor-Edirnespor Gençlik

 

Suadiye Belediyespor-İncirlispor

 

Körfez Belediyesi Hereke Yıldız-Kırklareli Sanayispor

 

Sultanbeyli Belediyespor-Çerkezköyspor

 

Tuzlaspor-İzmit Çenesuyu Plajyoluspor

 

Sultangazispor-Lüleburgazspor

 

PUAN DURUMU

 

1-Sultangazispor 27

 

2-Tuzlaspor 24

 

3-Edirnespor Gençlik 24

 

4-Tekirdağspor 21

 

5-Körfez Belediyesi 21

 

6-Sultanbeyli Belediyespor 20

 

7-Lüleburgazspor 16

 

8-Suadiye Belediyespor 15

 

9-Babaeskispor 13

 

10-İncirlispor 13

 

11-Çerkezköyspor 12

 

12-Bağcılarspor 11

 

13-İzmit Çenesuyu 6

 

14-Kırklareli Sanayispor 6

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10