Polisten uyuşturucu satıcılarına darbe

Edirne’de yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 661 gram 'bonzai' olarak bilinen sentetik uyuşturucu ele geçirilirken, olayla ilgili iki kişi tutuklandı.

Bölgede Gündem 30.12.2012 21:17:00 0
Polisten uyuşturucu satıcılarına darbe

 Çerkezköy Haber - Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, M.A.'nın karayoluyla Edirne'ye Yılbaşı gecesinde satmak üzere uyuşturucu madde getireceği istihbaratını aldı. Bunun üzerine ekipler, TEM yolunun Edirne girişinde kontrol noktası oluşturdu. 'Noel Baba' adı verilen uygulama kapsamında, gelen bütün otomobil, TIR ve otobüslerde arama yapıldı, yolcuların kimlikleri kontrol edildi.

 

2 KİŞİ TUTUKLANDI

İstanbul'dan Edirne'ye gelen bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde ismen aranan M.A. tespit edildi. M.A.'nın otorduğu koltuğun altında siyah torbanının içinde ise 2 kilo 661 gram bonzai ele geçirildi. Uyuşturucu maddeye el konulurken, M.A. uyuşturucuyu, Edirne'de oturan K.A.'ya teslim edeceği söyledi. Soruşturma kapsamında polis, K.A.'yı da gözaltına alırken, Polisteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen M.A. ve K.A. tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10