9 gollü maçta gülen Marmaracıkspor oldu

Tekirdağ Süper Amatör liginde Çorlu Ahmet Taner Kışlalı tesislerinde oynanan maçta Marmaracıkspor Çorluspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın son dakikalarına iki farklı üstün girmesine

1.01.2013 19:53:00 0
9 gollü maçta gülen Marmaracıkspor oldu

 Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya iki ekipte üç puan için çıktı. Maça etkili başlayan Çorluspor ilk dakikalarda bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Golün şokunu üzerinden çabuk atan Marmaracıkspor ise ilerleyen dakikalarda beraberlik golünü buldu. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında organize ataklar geliştiren Çorluspor bulduğu golle tekrar öne geçti. İlk devrenin son dakikalarında ataklarını sıklaştıran Marmaracıkspor bir gol daha bularak ilk yarının skorunu tayin etti.

 

MARMARACIKSPOR SON DAKİKALARDA KAZANDI

Karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlamasını bilen Çorluspor bulduğu arka arkaya goller ile skoru 4-2 yaptı. Oyun disiplininden kopmayan Marmaracıkspor bulduğu golle farkı bire indirdi. Her iki takımında maçı bırakmadığı karşılaşma müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Marmaracıkspor skora dengeyi getiren golü bularak skoru 4-4 yaptı. Bu dakikada gelen gole Çorluspor’lu futbolcular uzun süre itiraz edince üç futbolcusu Kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Geri kalan uzatma dakikasında Marmaracık spor bir gol daha bularak skoru 5-4 yaptı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Marmaracıkspor’un 5-4’lük üstünlüğü ile tamamlandı. Marmaracıkspor bu galibiyet ile puanını 9 yaparken, Çorluspor ise 2 puanda kaldı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10