Veliköy evinde Ulaş Belediyespor’u tek golle geçti

Süper Amatör Ligde zirve iddiasını sürdüren temsilcimiz Veliköyspor evinde Ulaş Belediyespor’u konuk etti. Her iki takımın da etkili bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada ilk devrede Musa’nın ayaÄ

1.01.2013 19:54:00 0
Veliköy evinde Ulaş Belediyespor’u tek golle geçti

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Lig’de haftaya ikinci sırada giren Veliköyspor kendi evinde konuk ettiği rakibini tek golle geçerek haftayı üç puan ile tamamladı.

 

İLK DAKİKALARDAN GOL ÇIKMADI

Süper Amatör Lig 7.hafta karşılaşmasında Veliköyspor Veliköy Belediye Sahası’nda Çorlu ekibi Ulaş Belediyespor’u konuk etti. Saat 13.00’de başlayan karşılaşmanın ilk dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. Veliköyspor üstünlük için oyunu iyice rakip yer alana yıkarken, Ulaş Belediyespor ise ilk dakikalarda kontrollü oyunu ile mücadele etti. Oyunu kendi yarı alanında kabul edip organize ataklarla Veliköyspor yarı alanına yıkmaya çalışan konuk ekip Ulaş Belediyespor ilk dakikalarda istediğini elde edemedi. Veliköyspor ise atak üzerine atak geliştirerek gol aradı. Ancak başarılı olamadı.
 

VELİKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

İleride Sinan ve Gökhan ile gol arayan Veliköyspor yakaladığı önemli pozisyonları değerlendiremedi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı başaran Veliköyspor karşılaşmanın 30.dakikasında Musa’nın ayağından bulduğu golle öne geçti. Gelen golle birlikle büyük sevinç yaşayan Veliköyspor ikinci gol için mücadele verdi. Karşılaşmaya kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarını arkasına alan Ulaş Belediyespor ise beraberlik golü için geliştirdiği ataklarda Veliköyspor savunmasını geçmekte zorlandı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımın da geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devrede ev sahibi ekip Veliköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

İKİNCİ SIRADAKİ YERİNİ KORUDU

Karşılaşmanın ikinci devresinde de ilk devre ki mücadele sürdü. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Savunmada hata yapmayan temsilcimiz Veliköyspor gelişen Ulaş Belediyespor ataklarında hata yapmadı. İleriye hızlı çıkan Veliköyspor bir çok önemli pozisyondan da yararlanamadı. Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Veliköyspor kontrollü oyunu sürdürdü. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında Ulaş Belediyespor beraberlik için risk aldı. Ulaş Belediyespor’un gol aradığı dakikalarda Veliköyspor ikinci golü aradı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Veliköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Veliköyspor bu galibiyet ile puanını 12’ye yükselterek yerini korurken, son haftalardaki düşüşüne engel olamayan Ulaş Belediyespor ise bu mağlubiyet ile beş puanda kaldı.
 

“ÇOK İYİ OYUN ORTAYA KOYDUK”

 Karşılaşmadan üç puan ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı “ Ligde uzun süreden sonra kendi evimizde mücadele ettik. Maça etkili başlamamıza rağmen önemli pozisyonlardan yararlanamadık. İlerleyen dakikalarda ise tecrübeli oyuncumuz Musa’nın ayağından bulduğumuz golle öne geçtik. Karşılaşmanın ikinci devresinde ise konuk ekip Ulaş Belediyespor’a top yapma imkanı tanımadık. Yakaladığımız önemli pozisyonları değerlendirseydik son dakikalara rahat girecektik. Ancak 90 dakikada çok iyi bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan üç puan ile ayrılmasını bildik” diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10