Yeni yıla çalışarak girdiler

Pek çok kişi 2013 yılını eğlenerek karşılarken, Çerkezköy’de özellikle asayiş ve trafiği sağlayan polisler, 112 Acil ekipleri, itfaiyeciler, belediye temizlik işçileri ve taksiciler, yeni yıla ç

Çerkezköy 1.01.2013 20:06:00 0
Yeni yıla çalışarak girdiler

 2013 yılının ilk saatlerinde çoğu insan gönüllerince eğlenirken, yılbaşı mesaide olanlar da vardı. Emniyet mensupları, hastane çalışanları ve temizlik görevlileri yılbaşı gecesinde görev başındaydı.  

 

GÖREV BAŞINDAYDILAR

Çerkezköy’de özellikle asayiş ve trafiği sağlayan polisler, herhangi yangın olasılığına karşı itfaiyeciler, 112 Acil ekipleri, belediye temizlik işçileri ve taksiciler, yeni yıla çalışarak girdi. Özellikle polis memurları, asayiş ve trafik sorunu yaşanmaması için akşam saatlerinden itibaren kentin belirli noktalarında uygulama yaptı. Trafik polisleri durdurdukları araç sürücülerine alkol kontrolü yaparken, alkollü sürücülere de cezai işlem uyguladı. Belediye temizlik işçileri de 2013 yılına çalışarak girdi. Sokaklardan çöpleri toplayan temizlik işçileri, Çerkezköy’ün yeni yıla daha temiz girmesi için görev başındaydı.
 

YENİ YILA ÇALIŞARAK GİRDİLER

Çerkezköy Belediyesi’ne bağlı İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri de yaşanabilecek herhangi bir yangın olayına karşın yılbaşı gecesi görev yaparken, 112 Acil Servis Ekipleri ve özel hastanelerin acil servis ekipleri de 2013 yılını görevlerinin başında karşıladı. Hastanelerin acil servisleri ve nöbetçi eczane de sabaha kadar görev yaparak herhangi bir kaza ya da olumsuz bir durumda vatandaşlara yardım etmek için görev başındaydı.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10