Mehmet Yağmur ayrılmak istedi

Olin Edirne Antrenörü Gökhan Taştimur, basın mensuplarının sorularını cevaplandırırken Mehmet Yağmur'un takımdan ayrılmak için kendisine başvurduğunu belirtti, kendi durumu ile ilgili olarak da 'Yaşad?

2.01.2013 20:09:00 0
Mehmet Yağmur ayrılmak istedi

 Taştimur, Pınar Karşıyaka maçından sonra Mehmet Yağmur'un kendisine başvurarak ayrılmak isteğini ifade etti ve bu konuda şunları söyledi: "Mehmet Yağmur'a birbirimize karşılıklı olarak yeniden şans vermemiz gerektiğini belirttim ancak ikna edemedim. Kendisi bana birlikte çalışmalarının faydalı olamayacağı düşüncesini iletti. Mehmet Yağmur'a 'Gitmene onay veremem ama izin verebilirim' dedim ve Pazartesi gününe kadar da izin verdim. Yağmur ile ilgili kararı yönetim verecek" dedi.

 

İSTİFAM KABUL EDİLMEDİ

Olin Edirne Antrenörü, bir süre önceki istifa söylentileri ile ilgili açıklamada yaparak  "Mersin BŞB karşılaşmasını kaybettikten sonra o günkü duygularımla ve kulübün önünü açmak için böyle bir düşüncem oldu. Ayrılma isteğimi iletirken de hak ettiğim maaşların dışında en ufak bir talebim olmadı. Ancak Sayın Edip Ağaoğulları bana izin vermedi ve 'Düşeceksek, seninle düşeriz. Ben burada olduğum sürece de aklına ayrılmayı getirme' dedi. Artık yüzde 100 motivasyonla sadece işimi düşünüyor ve içinden bulunduğumuz durumdan kurtulmak için çalışıyorum. Bu kulüp bizim kulübümüz. Kötü günleri kısa sürede geride bırakmak için hepimiz kollarımızı sıvadık."
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10