Köy imamı ölü bulundu

Edirne Keşan’a bağlı Karasatı Köyü imamı 23 yaşındaki Abdülkerim Çelebi, evinin banyosunda ölü olarak bulundu. Kalp kapakçısından rahatsız olan Çelebi’nin geçirdiği krizi sonucu öld?

Bölgede Gündem 2.01.2013 20:10:00 0
Köy imamı ölü bulundu
HAREKETSİZ YATARKEN BULDULAR
Karasatı Köyü’nde imam Abdülkerim Çelebi’nin geçen Pazartesi akşamından sonra camiiye gelmemesinden şüphelenen cemaat durumu Köy Muhtarı Erdoğan Çetin’e haber verdi. Çetin ve bazı azalar imam Çelebi’ye bakmak için köy okulunun yanındaki evine gitti. Kapıya çalmalarına rağmen karşılık alamayınca durumu Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildiren Muhtar Çetin ve azalar bu sırada camı kırarak eve girdiğinde imam Abdülkerim Çelebi’yi banyoda hareketsiz yatarken buldu.
 

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ TAHMİN EDİLİYOR

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çelebi’nin öldüğünü belirledi. Cumhuriyet Savcısı ve jandarmanın yaptığı incelemenin ardından Çelebi’nin cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ölüm haberini alan Çelebi’nin yakınları ve çok sayıda din görevlisi, Karasatı Köyü’ne gelirken, Abdülkerim Çelebi’nin kalp kapakçıklarından rahatsız olduğu ve geçirdiği kriz sonucu yaşamını yitirdiği sanılıyor. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10