Belediye çalışanları, temsilcilerini seçti

Çerkezköy Belediyesi Hizmet-İş Sendikası Temsilci Seçimi dün 08.00–17.00 saatleri arasında Belediye Satınalma Servisi’nde gerçekleştirildi.

Çerkezköy 3.01.2013 20:43:00 0
Belediye çalışanları, temsilcilerini seçti
3 TEMSİLCİ SEÇİLDİ
Hizmet-İş Sendikası 4 Nolu Şube Başkanı Reşat Kaya ve belediye işçileri Murat Tanıyan, İrfan Dalahmetoğlu, Engin Sargın ve Selami Özden’in sandık görevlisi olarak hazır bulunduğu seçimde 3 temsilci seçildi. Temsilci seçiminin son derece demokratik bir ortamda gerçekleştiğini ifade eden Hizmet-İş Sendikası 4 Nolu Şube Başkanı Reşat Kaya, “Seçilen arkadaşlarımız işverene karşı sendikamızı temsil edecektir” dedi.
 

GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ OLACAKLAR

Çerkezköy Belediyesi çalışanlarının karşılaşacağı herhangi bir olumsuzlukta temsilcilerin işverenle görüşmelerde bulunacağını söyleyen Kaya, “Temsilcilerimiz bizimle birlikte Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine de katılacak. Çalışanlarla ilgili her türlü olumlu ya da olumsuz gelişmeden Şubemizi haberdar edecekler. Sendikamızın buradaki gözü kulağı olacaklar. Birlikte işçiyi hoşnut tutacak etkinlikler düzenleyeceğiz” diye konuştu.
 

2 YIL BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Adem Coşkun, Akın Sıraça, Arzu Birgün, Engin Sargın, Faruk Yalçın, İrfan Dalahmetoğlu, Mehmet Murat Tanıyan, Mehmet Yıldız, Recai Altıntaş, Selami Özden, Ümit Aksoy, Yüksel Deveci ve Nurcan Kaya’nın adaylığını koyduğu seçimde Çerkezköy Belediyesi Hizmet-İş Sendikası Temsilciliği görevine Selami Özden 40, Recai Altıntaş 33 ve Nurcan Kaya da 26 oyla seçildi. Seçilen 3 isimle 2 yıl boyunca birlikte çalışacaklarını anımsatan Reşat Kaya, “Kanunen temsilcileri atama yolu ile de belirleyebilirdik fakat biz demokratik olan yolu tercih ettik. Temsilci seçimimiz, başta sendikamız ve işçilerimiz olmak üzere tüm Çerkezköy’e hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10