“Temel hizmetlerde eksiğimiz kalmadı”

AK Parti Çerkezköy ile teşkilatı, bu haftaki kahvehane ziyaretini, İstasyon Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu kahve toplantısında, genel ve yerel konulara dair meseleler konuşuldu.

Çerkezköy 16.01.2013 19:08:00 0
“Temel hizmetlerde eksiğimiz kalmadı”

Çerkezköy Haber - AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen kahvehane sohbeti, önceki gün saat 19.00’da, Tepe Kıraathanesi’nde yapıldı.

 
YILLARDIR YAPILAMAYANLARI AK PARTİ YAPTI
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, HAS Parti’den AK Parti’ye geçen Ercan Erdoğan ve teşkilat üyelerinin katıldığı toplantıda, mahallelinin sorunları dile getirildi. Hükümetin hizmetlerini içeren bir konuşma yapan Alaettin Demirbağ, ziyaretin, seçim çalışması olarak değerlendirilmemesini isteyerek bu tür sohbet toplantılarını her hafta başka bir mahallede gerçekleştirmekte olduklarını ifade etti. Demirbağ, “Hükümetimiz, bu güne kadar insanımızın ihtiyaç duyduğu birçok alanda, güzel işler başardı. Ulaşımda çığır açtı. Eğitim alanında da öğrencilerimizin kitaplarını vererek velilerin yükünü azalttı. Sağlık, dış politika, ailenin nüfusuna göre vergi indirimi gibi daha birçok alanda, yıllardır yapılamayan icraatlar, AK Parti Hükümeti döneminde yapıldı” dedi.
 
EKSİKLİKLERİMİZİ TESPİT ETMEYE ÇALIŞIYORUZ
Tepe Kıraathanesi’nde gerçekleştirilen sohbet toplantısında konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de, yapılan çalışmaların önümüzdeki dönemde kendilerine tekrar Başkanlık görevinin verilmesi durumunda devam edeceğini söyledi. Ertem, “Belediyemizin çalışmalarına her alanda aralıksız devam ettik. Altyapıya dair çalışmalarımızı bitirmiş durumdayız. Eksiklerimiz yok mudur? İllaki vardır. İşte bu sohbet toplantılarında bu eksikliklerimizin tespitini yapmaya çalışıyoruz. Eksikliklere dair almış olduğumuz notlarla gerekli olan çalışmaları gerçekleştireceğiz” dedi.
 
ÇERKEZKÖY GELİŞEN BİR İLÇE
Çerkezköy’ün hızla gelişen bir ilçe olduğunu söyleyen Ali Ertem, “Göreve geldiğimiz 2004 yılında nüfusumuz 40 bindi. Bu gün bu sayının 85 binlere vardığını görüyoruz. Hızla gelişen bir ilçe olmamız nedeniyle hizmet aşamasında da bazı aksaklıkların olması doğaldır” diye konuştu. Hızlı nüfus artışı ile Çerkezköy yanında ikinci bir Çerkezköy oluştuğunu kaydeden Ertem, “Bunun da değerlendirilmesi yapılmalıdır. Belediyenin temel hizmetleri alanında eksiğimiz kalmamıştır. Bundan sonra daha modern daha rahat bir şehir olma yolunda hizmetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
TRAKYA’NIN PARLAYAN YILDIZI
Çerkezköy’ün Trakya’nın parlayan yıldızı olduğuna dikkat çeken Ali Ertem, “Çerkezköy, kozmopolit bir yapıya sahiptir. Ülkemizin 7 bölgesinden insanın ikamet ettiği bir yerleşim yeridir. Doğulusu, batılısı, güneylisi ve birçok değişik etnik kökene sahip insanın bulunduğu bir ilçedir. Bütün bu farklılıklara rağmen Çerkezköy, huzur ve asayiş bakımından sorunsuz bir bölgedir. Böylesine değerli, birbirini anlayan halkımızın olması nedeniyle mutlu olduğumu ifade etmeliyim” dedi.
 
Haber Merkezi
 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10