Çerkezköyspor Eskişehir Sağlıkspor’u dört golle geçti

Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Çerkezköyspor hazırlık karşılaşmasında BAL takımlarından Eskişehir Sağlıkspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın ba?

17.01.2013 19:58:00 0
 Çerkezköyspor  Eskişehir Sağlıkspor’u dört golle geçti

Çerkezköy Haber - Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Çerkezköyspor Eskişehir Sağlıkspor ile hazırlık karşılaşması yaptı.

 

SAĞLIKSPOR İLE OYNADI

Devre arası çalışmalarını Antalya’da yaptığı kamp ile sürdüren Bölgesel Amatör Lig 11.Grup temsilcimiz Çerkezköyspor  ikinci hazırlık karşılaşmasını BAL takımlarından Eskişehir Sağlıkspor ile yaptı. Çarşamba günü saat 15.30’da başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Çerkezköyspor 1-Ersin, 2-Hakan, 3-Mesut, 4-Atalay,5-Gökkhan, 6-Oğuz, 7-Mesut, 8-Özgür, 9-Zülküf, 10-Fırat,11-Ali ilk onbiri ile çıktı. Karşılaşmaya temsilcimiz Çerkezköyspor etkili başladı. Rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koyan temsilcimiz geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı bilen Çerkezköyspor 3.dakikada önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Sağ kanattan gelişen Çerkezköyspor atağında ceza sahası içine giren Fırat’ın vuruşu direkten döndü.

 

TEMSİLCİMİZ FIRAT İLE ÖNE GEÇTİ

Rakip kalede etkili hücumlar geliştiren temsilcimiz karşısında Eskişehir Sağlıkspor ise kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Karşılaşmanın 10.dakikasında sol kanattan gelişen Çerkezköyspor atağında ceza sahasına atılan topu iyi takip eden Gökhan’ın kafa vuruşu kalecide kaldı. Rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköyspor arzuladığı gole karşılaşmanın 13.dakikasında Fırat ile ulaştı. Sağ kanattan aldığı topla ceza sahası içine giren Fırat rakip defansı çalımlayarak düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi.

 

ESKİŞEHİR SAĞLIKSPOR TOPARLANDI

Gelen golle birlikte büyük moral bulan Çerkezköyspor kalan dakikalarda ikinci gol için mücadele etti. Eskişehir Sağlıkspor ise ilk dakikalarda gelen Çerkezköyspor atakları karşısında çaresiz kaldı. İlerleyen dakikalara doğru özgüveni yerine gelen Eskişehir Sağlıkspor ataklar geliştirerek beraberlik golünü aradı. Savunmada Atalay ve Mesut ile hata yapmayan Çerkezköyspor gelişen Eskişehir Sağlıkspor ataklarında beraberlik şansı vermedi.

 
ZÜLKÜF FARKI İKİYE ÇIKARDI
İkinci golü bulup rahatlamak isteyen Çerkezköyspor sağ kanattan etkili hücumlar geliştirmeye çalıştı. Karşılaşmanın 35.dakikasında gelişen Çerkezköyspor atağında Mesut topla buluştu. Mesut’un bekletmeden yaptığı ortayı iyi takip eden Ali’nin vuruşu kale direğini sıyırarak auta çıktı. 40.dakikada temsilcimiz Çerkezköyspor geliştirdiği organize atakta farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan gelişen atakta penaltı noktası üzerinde topla buluşan yeni transfer Zülküf şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.
 
İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI
Gelen ikinci golle birlikte rahatlayan Çerkezköyspor ilk devre tamamlanmadan üçüncü golü Eskişehir Sağlıkspor kalesinde aradı. İlk on dakikada etkili bir futbol ortaya koymasına rağmen ilerleyen dakikalarda toparlanan Eskişehir Sağlıkspor kalesinde gördüğü ikinci golün ardından oyun disiplininden koptu. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 
ÜÇÜNCÜ GOL ALİ İLE GELDİ
Karşılaşmanın ilk devresindeki etkili oyununu Çerkezköyspor ikinci devrede de sürdürdü. Yeni transferlerinin ve denenen oyuncularında oynadığı karşılaşmada ataklarını sürdüren temsilcimiz Eskişehir Sağlıkspor kalesinde üçüncü golünü aradı. 65.dakikada Çerkezköyspor hızlı geldi. Fırat ile gelişen atakta Mesut topla buluştu. Mesut müsait pozisyonda bulunan Fırat’a topu aktardır. Topla buluşan Fırat’ın vuruşu defanstan döndü. Dönen topu çok iyi takip eden yeni transfer Ali topu ağlara göndererek farkı üçe çıkardı. Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda farkı artırmaya çalıştı. Eskişehir Sağlıkspor ise kalan dakikalarda en az bir gol için mücadelesini sürdürdü. Rakibi karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor ligin ikinci devresine hazır olduğunu gösterdi.
 
RAKİBİNİ RAHAT MAĞLUP ETTİ
Karşılaşmanın kalan dakikaları Çerkezköyspor’un üç farklı üstünlüğü ile devam ederken, ataklarının karşılığını alan temsilcimiz dördüncü gole ise genç oyuncusu Gökhan Küçük ile ulaştı. 80.dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Gökhan Küçük 30 metreden mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek skoru 4-0 yaptı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor’un  4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
 
İYİ BİR OYUN ORTAYA KOYDUK
Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Çerkezköyspor  Başkanı Ahmet Korkmaz, ikinci devre  hazırlıklarını antrenmanların dışında hazırlık karşılaşmaları ile sürdürdüklerini belirterek” İkinci devre hazırlıklarına ara vermeden devam ediyoruz. Eskişehir Sağlıkspor karşılaşmasında çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Kamp sürecinde Cuma günü İstanbul Vefaspor ile hazırlık maçı yapacağız. Bu karşılaşmanın ardından hazırlıklarımızı sürdürüp Pazar günü saat 14.00 uçağı ile Çerkezköy’e döneceğiz” dedi. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10