Kapaklıspor Yıldız Gençlikspor’a konuk olacak.

1.Amatör Küme B Grubu’nda haftaya 29 puanla lider Sultanköy Belediyespor’un beş puan gerisinde ikinci giren Kapaklıspor, 16.hafta karşılaşmasında Yıldız Gençlikspor’a konuk olacak. Son haftalarda yakaladı

18.01.2013 21:58:00 0
Kapaklıspor Yıldız Gençlikspor’a konuk olacak.

 Çerkezköy Haber - Ligde üst üste aldığı galibiyetler ile lideri takibini sürdüren Kapaklıspor hafta sonunda zorlu deplasmana çıkacak.

 

YONCALISPOR İLE KARŞI KARŞIYA GELDİ

Ligde oynadığı on üç karşılaşmada dokuz galibiyet iki beraberlik ve iki yenilgi alarak 29 puanla haftaya ikinci sırada giren Kapaklıspor 15.hafta karşılaşmasında Büyükyoncalıspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz ilerleyen dakikalarda bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Büyükyoncalıspor’un beraberlik için geldiği dakikalarda organize ataklarla etkili olan Kapaklıspor karşılaşmanın 25.dakikasında Hüseyin ile farkı ikiye çıkardı. Arka arkaya gelen gollerle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda ise fark mücadelesi verdi.
 

FARK AÇILDI

Farkı bire indirmek için Kapaklıspor kalesine yüklenen Büyükyoncalıspor Fatih ile geliştirdiği ataklarda istediği gol ve golleri bulamadı. Farkı artırmanın yollarını arayan Kapaklıspor savunmasında  hata yapmamaya çalıştı.Ataklarını sürdüren Kapaklıspor karşılaşmanın 40.dakikasında farkı üçe çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan golcü oyuncu Tanju düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı.
 

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

İlk devre tamamlanmadan farkı indirmeye çalışan Büyükyoncalıspor karşılaşmanın 42.dakikasında bulduğu karambol golü ile farkı ikiye indirdi. Kalesinde gördüğü golün ardından tekrar farkı üçe çıkarmaya çalışan Kapaklıspor kalan dakikalarda geliştirdiği ataklarda dördüncü golü bulamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre de Kapaklıspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

RAKİBİNİ MAĞLUP ETMESİNİ BİLDİ

İkinci devrenin sonlarına doğru rakibi karşısında dördüncü gol mücadelesini sürdüren Kapaklıspor bir yandan da savunmasını sağlama aldı. Ataklarını sıklaştıran Kapaklıspor karşılaşmanın 78.dakikasında kaptan Mehmet ile farkı dörde çıkardı. Tanju ile verkaça giren Mehmet kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi çalımladıktan sonra topu boş ağlara gönderen Mehmet skoru 4-1 yaptı. Gelen golle birlikte Büyükyoncalıspor oyun disiplininden tamamen koptu. Kalan dakikalarda fark mücadelesi veren Kapaklıspor arzuladığı beşinci golü bulamadı. Bir gol daha bularak farkı ikiye indirmeye çalışan Büyükyoncalıspor 88.dakikada bulduğu golle skoru 4-2’ye getirdi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 4-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

KAPAKLISPOR GALİBİYET İSTİYOR

Karşılaşma için hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural “ Son haftalardaki çıkışımızı Yıldız Gençlikspor karşısında da sürdürmek istiyoruz.  Lider Sultanköy Belediyespor ile aramızda beş puan fark var. Ligde kalan karşılaşmalarımızı kazanıp Sultanköy Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Oyuncularımın Yıldız Gençlikspor karşısında üç puan alacağını umuyorum” diye konuştu.
 

14.00’DE BAŞLAYACAK

Ligin ilk devresinin yedinci hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelen iki ekibin karşılaşmasından ise Kapaklıspor 3-1’lik üstünlük ile ayrılmıştı. Kapaklıspor ile Yıldız Gençlikspor Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10