Trexta Fevzipaşaspor haftayı maç yapmadan tamamlayacak

1.Amatör Küme B Grubu’nda bulunan Trexta Fevzipaşaspor ligin 16.haftasını bay olarak tamamlayacak. Geçtiğimiz hafta Saray Belediyespor ile karşı karşıya gelen Trexta Fevzipaşaspor rakibi karşısında ilk devr

18.01.2013 21:59:00 0
Trexta Fevzipaşaspor haftayı maç yapmadan tamamlayacak

 Çerkezköy Haber - 1.Amatör Küme B Grubu’da orta sıralarda mücadele eden Trexta Fevzipaşaspor hafta sonunda maç yapmayacak.

 

KAPAKLISPOR’A KAYBETTİ

Lige üst sıralar amacıyla başlayan Trexta Fevzipaşaspor ilk devre istediği sonuçları bir türlü alamamıştı. İkinci devrenin ilk karşılaşmasında Kapaklıspor ile karşı karşıya gelen Trexta Fevzipaşaspor istediğini elde edemedi. Kapaklıspor karşısında çok kötü bir oyun ortaya koyan Trexta Fevzipaşaspor arka arkaya gelen gollere engel olamayarak karşılaşmadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı.
 

YONCALI’DAN YARIM DÜZİNE GOL YEDİ

Bir sonraki hafta Vakıflar Güvenspor ile karşı karşıya gelen Trexta Fevzipaşaspor bu karşılaşmaya mutlak üç puan parolası ile çıktı. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz karşılaşmadan 5-2’lik galibiyet ile ayrılmasını bilmişti. Ligin 12.hafta karşılaşmasında ligin puansız ekibi Büyükyoncalıspor’a konuk olan Trexta Fevzipaşaspor bu karşılaşmada istediği bir sonuçla karşılaştı. Zayıf rakibi karşısında varlık gösteremeyen Trexta Fevzipaşaspor karşılaşmadan 6-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı.
 

YILDIZ GENÇLİKSPOR’U MAĞLUP ETTİ

Ligin 13.hafta karşılaşmasında Yıldız Gençlikspor ile karşı karşıya gelen Trexta Fevzipaşaspor rakibi karşısında ilk devre mağlup duruma düştü. Oyun disiplininden kopmayan Trexta Fevzipaşaspor ilk devre tamamlanmadan beraberlik golünü bularak umutlandı. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın kalan dakikalarında rakibine karşı daha dinç bir oyun ortaya koyan Trexta Fevzipaşaspor son dakikalarda bulduğu golle karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı.
 

SARAY BELEDİYESPOR’A FARKLI MAĞLUP OLDU

Bir sonraki hafta lider Sultanköy Belediyespor’a konuk olan temsilcimiz Trexta Fevzipaşaspor güçlü rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ilk devresini tek golle mağlup kapatan Trexta Fevzipaşaspor kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamadı. Sultanköy Belediyespor kalan dakikalarda bir gol daha bularak karşılaşmadan 2-0’lık üstünlük ile ayrıldı. Trexta Fevzipaşaspor ligin son hafta karşılaşmasında ise Saray Belediyespor ile üç puan mücadelesi verdi. Rakibi karşısında karşılaşmanın ilk devresini 2-1’lik üstünlük ile tamamlayan temsilcimiz ikinci devre etkili oyununu sürdüremedi. Saray Belediyespor ilk olarak beraberliği ardından ise galibiyet golünü buldu. Oyun disiplininden kopan temsilcimiz karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Saray Belediyespor karşılaşmadan da 5-2’lik skor çıkarmıştı. Trexta Fevzipaşaspor oynadığı 14 karşılaşmada 4 galibiyet 10 mağlubiyet ile 12 puanla ligde yedinci sırada bulunuyor.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10