Çerkezköyspor’dan tatsız prova 0-3

Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Çerkezköyspor hazırlık karşılaşmasında Erganispor ile karşı karşıya geldi. Eskişehir Sağlıkspor karşısında göstermiş olduğu iyi müc

18.01.2013 21:59:00 0
Çerkezköyspor’dan tatsız prova 0-3

 Çerkezköy Haber - Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Çerkezköyspor üçüncü hazırlık maçında Erganispor ile karşı karşıya geldi.

 

İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI

Önceki gün oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Ersin, Oğuz, Atalay, Mesut, Semih, Fırat, Samet, Mesut, Aykut, Ersin ve Tuncay ilk onbiri ile çıktı. Saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya Erganispor etkili başladı. Temsilcimiz Çerkezköyspor ise ilk dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. İlerleyen dakikalara doğru ataklarını sıklaştıran Erganispor geliştirdiği organize atakta bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Gelen golün ardından toparlanmaya çalışan Çerkezköyspor ilk devre tamamlanmadan önce beraberlik golü için rakip kalede ataklar geliştirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmadı.
 

RAKİBİNE ÜÇ FARKLA MAĞLUP OLDU

İlk devreyi önde tamamlayan Erganispor karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğü devam ettirdi. Çerkezköyspor ise orta alanda iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen Erganispor savunmasını geçmekte zorlandı Rakibinin beraberlik için geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren Erganispor bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. İkinci golün ardından oyun disiplininden kopan Çerkezköyspor istediği futbolu ortaya koyamadı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Erganispor son dakikalarda bir gol daha bularak karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bildi.
 

“OYUNCULARIMIZI DENİYORUZ”

Karşılaşmanın değerlendirmesini yapan Çerkezköyspor Külüp Müdürü Ergun Uncuoğullarından “ İkinci devre hazırlıklarımızı Antalya’da aralıksız sürdürüyoruz. Üçüncü hazırlık karşılaşmamızda Erganispor ile karşı karşıya geldik. Bu karşılaşmada yeni trasfer etmeyi düşündüğümüz ve denediğimiz arkadaşlara şans vererek onlar hakkında bilgi sahibi olmayı amaçladık. Sol bekte Semih, Orta sahada Aykut ve Samet, ileri uçluda Tuncay vasat bir görüntü çizdi. Hazırlık karşılaşmalarını ölçü olarak değerlendirmiyoruz” diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10