Jandarma kaçak içki deposunu bastı

Jandarma ekipleri, Çorlu’da bir depoya düzenledikleri baskında bir adet içki dolum makinesi, 15 bin adet içki şişesi kapağı, 7 koli sahte tekel bandrol etiketi, 3 adet su motoru ve düzeneği, 15 adet alkol süzmek i?

Çorlu 18.01.2013 22:03:00 0
Jandarma kaçak içki deposunu bastı

 Çerkezköy Haber - Çorlu Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri ilçeye bağlı Önerler Köyünde bir depoda kaçak içki üretimi yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

 

BASKIN DÜZENLEDİLER

Jandarma ekipleri, kaçak içki üretimi yapıldığı belirlenen depoya baskın düzenlerken, ekipler kilitli olan kapıyı levye ile açarak içeri girdi. Jandarma ekipleri tarafından depoda yapılan aramada bir adet içki dolum makinesi, 15 bin adet içki şişesi kapağı, 7 koli sahte tekel bandrol etiketi, 3 adet su motoru ve düzeneği, 15 adet alkol süzmek için kullanılan filitre, 1 adet şişe kapatma makinesi ve bidonlara konmuş yaklaşık olarak 3 tona yakın içki ele geçirdi.
 

6 AY ÖNCE KİRALANMIŞ

Depoda ele geçirilen içki ve sahte içki yapımında kullanılan malzemelere el konulurken, Çorlu İlçe Gıda Tarım Müdürlüğü ekipleri de depoya gelerek içki dolu bidonlardan numune aldı. Depoyu 6 ay önce kiraladığı belirlenen Sabri A.’nın yakalanması için çalışma başlatıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10