PERYÖN’den “Zaman Yönetimi” eğitimi

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Trakya Şubesi, eğitim çalışmaları ve toplantılarını 2013 yılında da sürdürüyor.

Çerkezköy 18.01.2013 22:03:00 0
PERYÖN’den “Zaman Yönetimi” eğitimi

 YILIN İLK EĞİTİMİ BUGÜN

PERYÖN Trakya Şubesi olarak 2013 yılının ilk eğitimini 19 Ocak Cumartesi günü gerçekleştireceklerini belirten Trakya Şube Başkanı Özber Çetin “Bugün saat 13.00'da yeni seminer salonunda gerçekleşecek  "Uygulamalı Etkin Zaman Yönetimi" semineri ile 2013 yılı eğitim programları için start verilecek. Eğitim Me&Ga Danışmanlık ve Eğitim Firması Yöneticisi ve Eğitmeni Melih Bozcan tarafından verilecek.  PERYÖN' ün 2013 yılı etkinlik programı çerçevesinde hazırladığı yeni seminer salonunda yapılacak olan eğitime bölge sanayicileri, yöneticileri, insan kaynakları çalışanları ve öğrencilerin katılmasını bekliyoruz” dedi.
 

EĞİTİM VE TOPLANTILARLA GEÇECEK

Ocak ve Şubat aylarının eğitim ve toplantılar açısından yoğun geçeceğini söyleyen Çetin Ocak ayında yapılacak olan ‘Çalışma Hayatında Yeni Kanunlar ve Yargıtay İlke Kararları Zirvesi'ni, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliği ile gerçekleştireceklerini ifade etti. Yeni kanunların bölge sanayi kuruluşlarını ve sanayicilerini yakından ilgilendirdiğini ifade eden Çetin “ Yeni yönetmelikler, yeni cezalar ve yeni uygulamaları da beraberinde getiriyor. Bu konuda detaylı tüm bilgiler bu zirvede konuşulup tartışılacak. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile PERYÖN Trakya Şubesi işbirliğinde gerçekleştirilecek olan zirve 29 Ocak’ta yapılacak. Bahse konu etkinlik, işveren ve işveren temsilcilerini, sanayicileri, insan kaynakları çalışanlarını ve hukukçuları yakından ilgilendiriyor. Bu nedenle zirvede yoğun bir katılım olacak” dedi.
 

2013’ÜN İLK SALI TOPLANTISI 22 OCAK’TA

Salı toplantılarının 2013 yılında da devam edeceğini söyleyen Çetin, 2013’ün ilk Salı Buluşması’nın da PERYÖN'ün Seminer Salonu’nda 22 Ocak’ta yapılacağını söyledi. Toplantıya A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Adnan İyibozkurt’un katılacağını ifade eden Çetin toplantıda Yeni Tehlike Sınıfları ve NACE Kodları üzerinde durulacağını ifade etti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10