Yol çalışmalarına ‘hava’ engeli

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, ilçenin muhtelif noktalarında devam eden Beton Yol Yapımı çalışmalarına, hava şartlarının elverişsiz ol

Çerkezköy 18.01.2013 22:04:00 0
Yol çalışmalarına ‘hava’ engeli

 YOLLARIN ZEMİNLERİ HAZIRLANDI

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Haskolar Sokak’ın bir kısmında ve Gazi Osman Paşa Mahallesi Bozoğlu Sokak’ta devam eden beton yol yapım çalışmaları kapsamında yol zemininin hazırlandığını kaydeden yetkililer, “Yolların zemin çalışmaları tamamlandı. Yolun yapımında kullanılacak beton da hazırlandı. Fakat hava şartlarının uygun olmaması nedeni ile yapım çalışmalarına başlayamıyoruz. Uygun hava koşulları oluşur oluşmaz Beton Yol Yapım çalışmalarına devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.
 

PARKE TAŞLAR SÖKÜLECEK

Yarım kalan çalışmaların tamamlanmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Ahmet Açlar Sokak’ta bulunan parke taşların sökülerek burada da beton yol yapılacağını ifade eden Belediye yetkilileri, çalışmaların Haskolar Sokak’ın kalan kısmı ve Tokuçlar Sokak’ta devam edeceğini belirtti.
 

YAĞMURSUYU HATTI TAMAMLANDI

İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi’nde devam eden otoban bağlantı yolu yapım çalışmaları kapsamında da yağmursuyu hattı yapımının tamamlandığını belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Hava sıcaklığının istenen seviyeye çıkmasının ve yolların kurumasının ardından, yolun bir şeridinin 60 santimetre derinlikte kazılması ve istinat duvarı yapım çalışmaları başlayacak. Kazılan yollar daha sonra stabilize ile doldurulacak. Daha sonra da beton yol yapım çalışmalarına geçilecek” diye konuştu.  
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10