ÇTSO, final setinde mağlup oldu

Tekirdağ Genç Kızlar İl Birinciliği müsabakasına çıkan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı Tekirdağ Kız Meslek Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi

20.01.2013 18:33:00 0
ÇTSO,  final setinde mağlup oldu

 Okullar Arası Genç Kızlar Voleybol Tekirdağ İl Birinciliği karşılaşmalarında Çerkezköy temsilcimiz Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı Tekirdağ Kız Meslek Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi.

 

ETKİLİ OLDU

Bir süredir devam eden Okullar Arası Genç Kızlar Voleybol Karşılaşmalarında Tekirdağ İl Birinciliği Grup maçlarında temsilcimiz Çerkezköy Ticaret Odası Lisesi rakibi Tekirdağ Kız Meslek Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımına 3–2 yenilmekten kurtulamadı. Tekirdağ Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynan maçlarda Temsilcimiz ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı maçın ilk setine rakibine göre daha etkili bir oyun ortaya koydu. Karşılıklı süren ilk sette iki takımda birbirlerini uzun süre terletti. Başlangıçta güzel bir seri yakalayan temsilcimiz rakibiyle aradaki sayı farkın 4 sayı açarak ilk teknik molaya 8-4 önde tamamladı.
 

TEKİRDAĞ TOPARLANDI

Teknik molanın ardından iki takımda oyuna hızlı bir giriş yaparken, ilerleyen dakikalarda temsilcimiz etkinliğini artırdı. Temsilcimiz ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı rakibi Tekirdağ Kız Meslek lisesi kurduğu baskıyı maç içerisinde bırakmadı. Üzerinde kurduğu baskıyı çabuk atlatıp oyuna dönen Tekirdağ Kız Meslek Lisesi takımı güzel bir seri ile ikinci teknik molayı 6–13 önde bitirdi. Teknik molayı rakibine kaptıran temsilcimiz. Rakibi karşısında dengeyi sağlayan ev sahibi ekip farkı eritmesini bildi. Ancak çabuk toparlanan temsilcimiz bulduğu sayılarla tekrar beraberliği yakaladı. Ancak rakibine göre daha az hata yapan Tekirdağ Kız Meslek Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı bu seti 25-23 kazanarak durumu 1-0 yaptı.
 

ÇTSO LİSESİ ETKİLİ OLDU

İlk seti kaybeden temsilcimizi Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ikinci sete de etkili başladı. Setin başlarında aldığı sayılarla etkinliğini artıran temsilcimiz file üstünden bulduğu sayılarla farkı açmasını bildi. Manşet ve servis hataları yapan Tekirdağ Kız Meslek Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı sayı bulmakta zorlandı. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren temsilcimiz ÇTSO lisesi Takımı ilk teknik molaya 8-3 önde girmeyi bildi. Bu sette ağırlığını koyan temsilcimiz rakibine kolay sayı şansı vermeyerek üst üste sayılar buldu. Bulduğu sayıları iyi değerlendiren ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ikinci teknik molaya da 16-6’lık üstünlük ile girmesini bildi.
 

11 SAYI FARKLA KAZANDI

İkinci teknik molayı da ezici bir skorla tamamlayan temsilcimiz ÇTSO lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı moladan sonra oyuna rahat başladı. teknik moladan sonra hatalarını düzeltmeye çalışan Tekirdağ Kız Meslek Lisesi Takımı kısa bir seri yakalayarak aradaki farkı tekli hanelere indirmeye çalıştı. Tuğçe ve Eda ikilisinden güzel bir oyun ortaya koyan temsilcimiz ÇTSO Lisesi takımı aradaki sayı farkını tekrar çift hanelere taşıyarak ikinci seti 25-14 önde tamamlamayı bildi
 

ÜSTÜNLÜĞÜNÜ DEVAM ETTİRDİ

Setlerde durumun 1-1 olmasının ardından üçüncü sette müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Bu sette de iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı servislerden bulduğu sayılarla farkı açmasını bildi. Sete tutuk başlayan Tekirdağ Kız Meslek Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı üçüncü sette istediği oyunu ortaya koyamadı. Hücumlardan boş dönmeyen ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8-3 önde tamamlamasını bildi.
 

SETLERDE ÖNE GEÇTİ

Teknik molanın ardından oyun hakimiyetini tamamen eline alan temsilcimiz rakibine sayı şansı tanımadı. Servis hatalarının çoğunlukta olduğu Tekirdağ Kız Meslek Lisesi Takımı açılan sayı farkına engel olamadı. Rakibinin hatalarını bu sette de iyi değerlendiren ÇTSO Lisesi takımı Betül’ün sert smaçlarıyla aradaki sayı farkını 10 sayıya kadar taşıyarak ikinci teknik molaya da 16-6 önde girmesini bildi. Teknik molanın ardından toparlanmaya çalışan Tekirdağ Kız Meslek Lisesi oyun baskısını artırarak farkı indirmeye çalıştı. Bulduğu sayılarla aradaki farkı yeniden aza indirmeye çalıştı. Oyun hakimiyetini kısa süreliğine rakibine kaptıran ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı yeniden muhteşem bir dönüş yaparak aradaki sayı farkını açarak  üçüncü seti 25-14 alarak skoru 2-1 yaptı.
 

İKİ TAKIMDA İYİ OYUN ORTAYA KOYDU

İlk seti kazanmasına rağmen sonraki iki seti de rakibine kaptıran Tekirdağ Kız Meslek Lisesi dördüncü sette biraz toparlandı. Rakibine bulduğu üst üste sayılar ile zor anlar yaşatan Tekirdağ Kız Meslek Lisesi dördüncü sette farkı açmasını bildi. Hücumda sayı bulmasına rağmen savunmada üst üste hatalar yapan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı rakibini yakalamakta zorlandı. Dördüncü setin ilk teknik molasını da Tekirdağ Kız Meslek Lisesi Takımı ilk teknik molayı 8-5 önde girdi. Teknik molanın ardında oyuna toparlanarak giren temsilcimiz ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol takımı yakaladığı güzel sayı ile rakibiyle arasındaki sayı farkını eritmesini bildi. Daha sonra öne geçmesini bilen ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı rakibi ile dişe dişe bir oyun ortaya koydu. Her iki takımında sayı aldığı bu setin ikinci teknik molasını Tekirdağ Kız Meslek Lisesi 16-15’lik üstünlük ile tamamladı.
 

FİNAL SETİNE UZADI

İkinci teknik molanın ardından oyuna hızlı giren Tekirdağ Kız Meslek Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı temsilcimize sayı şansı tanımadı. Farkın açılmasının ardından ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı oyun disiplininden koptu. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Tekirdağ Kız Meslek Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı 20’li sayılara beş sayılık üstünlükle girdi. Üstünlüğünü rakibine kaptırmayan Tekirdağ Kız Meslek Lisesi bu seti de 25-19 kazanarak skoru 2-2’ye getirdi.
 

FİNAL SETİNDE KAYBETTİ

Skorun 2-2’ye gelmesinin ardından galibi final seti belirledi. Final setine temsilcimiz ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı etkili bir oyun ile başlarken, yaptığı basit hatalarla rakibine kolay sayı şansı verdi. Tekirdağ Kız Meslek Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı oyun içerisinde toparlanıp tekrar oyuna geri dönerek güzel bir  seri yakaladı. Teknik molayı 8-7’lik üstünlük ile geçen Tekirdağ Kız Meslek Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı temsilcimize kalan dakikalarda kolay sayı şansı vermedi. Bu seti de 15-10 üstünlükle tamamlayan Tekirdağ Kız Meslek Lisesi karşılaşmadan da 3-2’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10