Geliri dernek yararına kullanılacak

Tekirdağ Folkloru Geliştirme Araştırma Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (Tefogame) tarafından önceki gün dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenlendi.

Tekirdağ 20.01.2013 18:34:00 0
Geliri dernek yararına kullanılacak

 MÜZİK VE DANS GÖSTERİLERİ YAPILDI

Tarsal Turistik tesislerinde düzenlenen geceye Tekirdağ Belediye Başkan Vekili ve Halk Oyunları Marmara Bölge Temsilcisi Ali Kılıç’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Uysal, Hasan Önbey,  Konservatuvar Genel Koordinatörü Bülent Kurtişoğlu, Konservatuvar Şefi Halil Yoruç, konservatuvar  öğretim görevlileri  ile Tekirdağ’da bulunan oyuncular, aileleri ve derneğin kurucuları da katılırken, kulübe gelir getirmeyi amaçlayan gecede çeşitli çekilişler yapılırken slayt gösterisi, Roman Halk Dansları gösterisi Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği gösterileri de yapıldı.
 

PLAKET TAKDİM ETTİ

Gecede konuşma yapan dernek yönetim kurulu başkanı Hülya Kılıç, kendilerini gecede yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederken, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Başkanvekili Ali Kılıç ve Başkan Yardımcısı Haldun Güler’e de plaket takdim etti. Dalgıç ve Güler’in plaketlerini de Başkanvekili Ali Kılıç aldı. Gecede, gösteriler ilerleyen saatlere kadar devam etti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10