Gençlerden ilk ziyaret Erzurumlular’a

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli ve gençlik kolları üyeleri önceki akşam Çerkezköy Erzurumlular Derne

Çerkezköy 22.01.2013 00:09:00 0
Gençlerden ilk ziyaret Erzurumlular’a

 PLAKET VERİLDİ

AK Partilileri, Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kerim Akın ve dernek üyeleri karşıladı. Dernek Başkanı Nurettin Akın’ın ilçe dışında olması nedeniyle katılmadığı ziyarette Dernek Başkan Yardımcısı Kerim Akın’a Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli ve teşkilat üyeleri tarafından plaket takdim edildi. Ziyarette konuşan Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, gençlik kolları olarak ilk dernek ziyaretini Erzurumlar Derneği’ne yaptıklarını belirterek, bu ziyaretlerle derneklerin sıkıntılarını tespit etmeyi amaçladıkları ifade etti. Hedeflerinin her ay en az bir derneği ziyaret etmek olduğunu söyleyen Danyeli, “Hedefimiz Gençlik Kolları olarak dernek üyelerinin sıkıntılarını dinleyip sorunlarını ilgili mercilere en hızlı şekilde ulaştırmaktır. Ülkemizdeki derneklerin fazlalığı bizlerin kültürel zenginliği ve değerimiz olarak karşımıza çıkıyor. Dernekler kültürel birliktelikler için önemli olduğu kadar, şehir hayatının zorluklarına karşı bir liman görevi de görüyor. Erzurumlular Derneği’nin Çerkezköy’deki Erzurumlu vatandaşların bir arada fikir alışverişi yapabilecekleri, birbirleriyle dertleşebilecekleri bir ortamları olması vatandaşlarımız açısından büyük bir katma değerdir” diye konuştu.
 

ANKET YAPILDI

Erzurumlular Derneği üyelerine yanında getirdiği anketleri de dağıtarak sıkıntılarını yazmalarını isteyen Danyeli, “Bizler Gençlik Kolları olarak bugüne kadar teker teker sizlerin yerel belediye yönetimimizden, gençlik kolları başkanlığımız ve il başkanlığımızdan varsa genel merkezimizden taleplerinizi dinleyip yazılı hale getireceğiz. Talepleriniz haricinde belediyemize ve ilimize dair fikirleriniz varsa bunların da duyurulması için çaba göstereceğiz. Halka hizmetimizin vakti ve saati yoktur. Derneklerimizden mesul halkla ilişkiler birim başkanımızın ve bizlerin telefonları 24 saat açık. Hizmet adına çıktığımız yolda, verdiğimiz sözleri tutmamız öncelikli gayemizdir’’ dedi.
 

Haber / A.Mutlu YILDIZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10