Tekirdağspor’da transfer harekatı devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup ekiplerinden Tekirdağspor, devre arası transfer çalışmaları kapsamında üç futbolcuyu kadrosuna kattı.

24.01.2013 00:17:00 0
Tekirdağspor’da transfer harekatı devam ediyor

 Şampiyonluk mücadelesi veren Tekirdağspor; Bölgesel Amatör Lig 2. grupta yer alan Bismil Belediyespor'un ön liberosu Sinan Koç'u, Bölgesel Amatör Lig 6. grupta mücadele eden Ankara Sincan Belediyespor’un sağ kanat oyuncusu Fırat Demir’i ve son olarak da İstanbul Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Halide Edip Adıvarspor’un orta saha oyuncusu Mehmet Yılmaz’ı kadrosuna kattı.

 

“YENİ TRANSFERLER HAYIRLI OLSUN”

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap gerçekleşen transferlerle ilgili yaptığı açıklamada: “Tekirdağspor’umuzu hak ettiği yer olan üst liglere taşımak amacıyla Yönetim Kurulu üyelerimiz tüm gücüyle çalışmaktadır. Devre arasında Teknik Heyetimizin raporu doğrultusunda eksik görülen yerlere takviye yapmak için çok titiz bir çalışmaya girdik. Bu çalışmalar sonucunda takımımıza ikinci devre fayda sağlayacağına inandığımız üç futbolcuyu kadromuza kattık. Umuyorum ki futbolcu arkadaşlarımızda en kısa zamanda takıma uyum sağlayarak, Tekirdağspor’umuzun gücüne güç katacaktır. Yeni transfer edilen arkadaşlarımıza Tekirdağspor Kulübü çatısı altında başarılar diliyor, tüm futbolcularımızın kazasız belasız sağlıklı bir ikinci devre geçirmelerini diliyorum." dedi.
 

ÜÇ OYUNCU İLE ANLAŞTI

Futbol hayatına Hatay Gürselspor’da başlayan 1986 doğumlu Sinan Koç sırasıyla İskenderunspor, Payas Belediyespor, Erzin Belediyespor, Ceyhanspor ve bu sezon devre arasına kadar Diyarbakır Bismil Belediyespor forması giydi. Bu sezon oynadığı toplam 12 maçta 1 gol atma başarısı gösteren tecrübeli sporcu  Bismil Belediyespor'a bu sezon başında Ceyhanspor'dan transfer olmuştu. Futbol hayatına Medical Park Antalyaspor alt yapısında başlayan 1990 doğumlu futbolcu Mehmet Fırat Demir ise sırasıyla Denizlispor, Tekirova Belediyespor, Torbalıspor, Isparta İl Özel İdarespor ve son olarak bu sezon devre arasına kadar Ankara Sincan Belediyepor forması giydi. Bu sezon oynadığı toplam 12 maçta 2 gol atma başarısı gösteren genç sporcu  Ankara Sincan Belediyespor’a bu sezon başında Isparta İl Özel İdare Spor’dan transfer olmuştu. Tekirdağspor’un son transferi olan Mehmet Yılmaz ise futbol hayatına Darıcı Gençlerbirliğispor’da başladı. 1982 doğumlu futbolcu, ayrıca Ankara Jandarmagücü, Darıca Kaleiçi Bayramoğluspor, İstanbul Kartal Belediyespor, Tuzlaspor ve bu sezon devre arasına kadar Halide Edip Adıvarspor forması giydi. Tecrübeli orta saha oyuncusu Halide Edip Adıvarspor’a bu sezon başı Tuzlaspor’dan transfer olmuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10