AK Partili Gençlerden 50 bin kandil simidi

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanlığı, Mevlit Kandili münasebetiyle 50 bin adet kandil simidi dağıttı. Salı günü başlanan kandil simitleri dağıtımı dün tamamlandı. AK Partili genÃ

Çerkezköy 24.01.2013 00:18:00 0
AK Partili Gençlerden 50 bin kandil simidi

 Çerkezköy Haber - Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerini 1442. yıl dönümü münasebeti ile bütün dünyada kutlanan Mevlit Kandili dolayısıyla Çerkezköy’de de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

 

PEYGAMBERİMİZİN DOĞUMUNUN 1442. YILI

Bu etkinlikler çerçevesinde, AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 50 bin adet kandil simidi dağıtıldı. Kandil simidi dağıtım programı çerçevesinde 22 Ocak Salı günü Çerkezköy merkez olmak üzere, Veliköy, Kızılpınar, Bahçeağıl, Yanıkağıl, Karaağaç, Pınarça, Uzunhacı ve Karlıköy’lerine de giden AK Partili gençler buralarda ikamet eden vatandaşların da kandilini kutlayarak kendilerine kandil simidi ikram ettiler. Gece Çerkezköy Merkezde devam eden kandil simidi dağıtımına dün de devam eden AK Parti Gençlik Kolları Üyeleri, resmi dairelerde çalışanların kandilini de kutlayarak kandili simidi ikram ettiler.  
 

KANDİLİ NİZ MÜBAREK OLSUN

Çerkezköy AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli  Mevlit Kandilinin insanlığın kurtuluşuna vesile olan Hz. Muhammed’in doğum günü olduğunu ifade ederek “İnsanlığın kurtuluşuna vesile olan mesajları iletme şerefine nail olan Peygamber Efendimizin dünyaya geldiği gündür Mevlit Kandili.  Onun dünyaya teşrif buyurmalarının 1442. yıl dönümü münasebeti ile başta Çerkezköy halkı olmak üzere bütün inananların kandilini kutluyorum” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10