ÇESİAD’dan Sarıoğlu’na ziyaret

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği Başkan Vekili Umut Danış, Başkan Yardımcısı İsmail Sözüer, Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Ak, Genel Sekreter Engin Parlak ve ÇESİAD ?

Çerkezköy 24.01.2013 00:19:00 0
ÇESİAD’dan Sarıoğlu’na ziyaret

 SANAYİCİ VE İŞLETMELERE HİZMET VERMEK İÇİN KURULDU

ÇESİAD heyeti Ömer Sarığlu’na dernek hakkında bilgiler verdi. ÇESİAD’ın 2011 yılında sanayicilere ve işletmelere hizmet vermek amacıyla Çerkezköy’de kurulmuş bir sivil toplum kuruluşu olduğu belirtilirken, “ÇESİAD, TUSKON`un ülke çapında yayılmış 7 ayrı bölgesel iş dünyası federasyonundan Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED)`in  Ergene Havzası içerisinde faaliyet gösteren derneğidir. Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON),  ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak üzere hizmet veren ÇESİAD`ın da içinde bulunduğu işadamları derneklerinin çatı organizasyonu olarak faaliyet göstermektedir” denildi.
 

YARDIM VE DESTEĞE HAZIRIZ

TUSKON`un bir parçası olan ÇESİAD’ın üyeleri global iş dünyasının önemli bir aktörü olma konumunda olduğunu belirten ÇESİAD üyeleri “Ülkemizin ve dünyanın önemli bir aktörü olan TUSKON çatısı altında ÇESİAD`da buluşmak üzere tüm sanayicileri davet ediyoruz” dedi. Ziyarette konuşan Ömer Sarıoğlu da TUSKON`u dünya çapındaki organizasyonları  ile tanıdıklarını belirterek “ÇESİAD`ın da oluşumun bir parçası olduğunu biliyor ve takip ediyoruz” dedi. ÇESİAD’ın sanayiciler için faydalı bir oluşum olduğunu ifade eden Sarıoğlu “Elimizden geldiğince yardım ve desteklerimizi sizlerle paylaşmaya hazırız” diye konuştu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10