Son pişmanlık fayda etmedi

Kısa bir süre önce İstanbul’dan gelerek Çerkezköy’e yerleştiği öğrenilen Ali Mazhar Aklar, önceki gün Sedat Kuyumculuktan 3 adet bilezik çalarak kaçmaya çalışırken dükkan sahibi tarafınd

Çerkezköy 24.01.2013 00:19:00 0
Son pişmanlık fayda etmedi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’de faaliyet gösteren Sedat Kuyumculuktan 3 bileziği çalıp kaçmaya çalışan ve dükkan sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edilen Ali Mazhar Aklar, dün saat 15.00 sıralarında çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

DÜKKAN SAHİBİ TARAFINDAN YAKALANMIŞTI

Önceki gün meydana gelen olayda Sedat Kuyumculuk sahibi Sedat Çelik’in bir anlık dalgınlığından yararlanarak 3 bileziği alıp kaçmaya çalışan Ali Mazhar Aklar, Atatürk Caddesi’nden Narin Caddesi’ne doğru koşarak kaçmaya başladı. Sedat Kuyumculuk sahibi Sedat Çelik’in kendine ait silahla havaya 2 el ateş etmesi sonucu korkup yere kapanan ve daha sonra Sedat Çelik tarafından yakalanan Ali Mazhar Aklar, olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
 

ÇERKEZKÖY CEZAEVİ’NE GÖNDERİLDİ

İstanbul’dan Çerkezköy’e kısa zaman önce yerleştiği öğrenilen Ali Mazhar Aklar ve eşinin, Çerkezköy’de bir fabrikada çalıştığı öğrenildi. Kredi çekerek ev alan Aklar’ın ifadesinde kredi borcunu ödemekte sıkıntı çektiği, bu nedenle soygun girişiminde bulunduğunu söylediği öğrenildi. Soygun girişiminde bulunmaktan dolayı pişman olduğunu, şeytana uyduğunu söyleyen Ali Mazhar Aklar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çerkezköy Cezaevi’ne gönderildi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10