Ön muayene için Antalya’ya gitti

9 yıl önce ağabeyinin düğününde av tüfeğiyle oynadığı sırada meydana gelen patlamayla yüzü parçalanan Recep Kaya'nın yüz nakli isteğine Akdeniz Üniversitesi'nden cevap geldi.

Bölgede Gündem 24.01.2013 20:54:00 0
Ön muayene için Antalya’ya gitti

 MUAYENE OLACAK

Akdeniz Üniversitesi'nde yapılacak kontroller için çok heyecanlı olduğunu ifade eden Recep Kaya, "Antalya da Akdeniz Üniversitesi'ne ön kontrol için gidiyoruz. Kırklareli halkına ve bana destek veren herkese ve Mehmet Sazara'ya çok teşekkür ediyorum. Bu konuda daha önce başarılı olmuş bir doktor tarafından muayene edilecek olmam benim için çok iyi, çok mutluyum" dedi.
 

YOL MASRAFLARINI SAZARA KARŞILIYOR

Maddi durumu iyi olmayan Recep Kaya'nın yol masraflarını ise Kırklarelili Mehmet Sazara karşıladı. Sazara, Kaya'nın durumunu medyadan öğrendiğini ve yardım etmek istediğini belirterek “Recep kardeşimizin durumunu gazeteden öğrendik. Kendi imkanlarımızla yol masraflarını karşıladık. Kırklareli halkından da Recep'e yardım edilmesini bekliyoruz" dedi. Recep Kaya, Akdeniz Üniversitesi Plastik Cerrahi Bölümü'nde Türkiye'de ilk kez naklini yapan Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından kontrolden geçirilecek.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10